AcasăNewsDan Voiculescu: PC este activ de 14 ani si este pregatit pentru...

Dan Voiculescu: PC este activ de 14 ani si este pregatit pentru mai mult

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a explicat ca fostii parteneri liberali au cerut demisia ministrului Agriculturii fara a avea motive clare si a cerut membrilor prezenti in sala sa voteze pastrarea lui Daniel Constantin in functia de ministru.

Toti cei prezenti au votat pentru sustinerea lui Daniel Constantin. Dan Voiculescu a precizat ca, in acest moment, Partidul Conservator este pregatit pentru mai mult.

„Noi avem acum un Congres Ordinar, conform statutului, pentru alegerea noii conduceri. La acest congres nu vor fi incidente care sa dea satisfactie adversarilor nostri politici, va fi un congres care va reuni oameni tineri, care vor performa. De 14 ani Partidul Conservator este activ politic. Astazi avem trei ministri pe ministere grele, unul foarte greu, agricultura, avem un vice-premier, organizatii in toate judetele Romaniei, suntem un partid pregatit pentru mai mult. Avem conditiile necesare sa fim mai mult decat suntem astazi”, a declarat Voiculescu.

Presedintele fondator al PC a aratat ca exista, insa, si probleme pe care partidul trebuie sa le rezolve dar si ca exista un potential foarte mare pentru viitor: „Avem o problema: relatia dintre liderii nationali si liderii judeteni. Este mare nevoie sa strangem randurile, sa ne intalnim mai des cu liderii judeteni si sa incercam mai mult sa le rezolvam. Daca PC, cu structura centrala actuala, va reusi sa stranga randurile si in teritoriu, unde liderii judeteni sunt factorii determinanti, am sa va propun o rezolutie, un angajament al presedintelui in exercitiu si anume: validarea faptului ca la alegerile din 2016 PC va avea minim 8%”.

Foto: inpolitics.ro

author avatar
Alina Costache
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger