AcasăNewsDan Voiculescu, inaintea noului termen din dosarul ICA: Nu am niciun fel...

Dan Voiculescu, inaintea noului termen din dosarul ICA: Nu am niciun fel de emotii

Cu doar o zi inainte de noul termen in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), fostul senator Dan Voiculescu a ajuns, duminica dimineata, la sediul Politei Ilfov.

Este a treia zi consecutiv cand presedintele fondator al PC se prezinta la Politia Ilfov, conform procedurilor legale, dupa ce procurorii DNA au decis plasarea lui Voiculescu sub control judiciar. Intrebat de jurnalisti daca are emotii, dat fiind ca luni este programat un nou termen in dosarul cunoscut in presa drept „Telepatia”, Dan Voiculescu a raspuns ca nu se pune problema astfel. „Nu am niciun fel de emotii, v-am spus si ieri (sambata-n.r), sunt constient ca am intrat intr-o batalie cu Basescu, el e presedintele Romaniei inca, si cand intri intr-o batalie, asta e, trebuie sa-ti asumi niste riscuri”, a sustinut presedintele fondator al Partidului Conservator.

De altfel, fostul senator va sustine astazi, incepand cu ora 18.30, o conferinta de presa in care va face o serie de precizari. Va reamintim ca procurorii anticoruptie au dispus, pe 3 iulie, aplicarea masurii controlului judiciar in cazul lui Dan Voiculescu, pe care il acuza de „santaj prin constrangere in scopul dobandirii, in mod injust, a unui folos patrimonial”.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger