AcasăNewsDan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu

Condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, Dan Voiculescu, fostul lider al Partidului Conservator, nu dezarmeaza si este gata sa sara la gatul rivalului sau politic, Traian Basescu, nimeni altul decat fostul presedinte al Romaniei.

Dupa ce Traian Basescu i-a acuzat, luni, pe Gabriela Firea si Tiberiu Nitu ca au avut legaturi cu Securitatea, Dan Voiculescu a anuntat ca il va da in judecata pe fostul presedinte al Romaniei pentru minciuna si fals.

„Ieri, Basescu Traian a facut o noua declaratie publica mincinoasa in care vorbeste despre presupuse relatii ilegale intre Grivco si Crescent. Basescu afirma ca societatea Crescent a fost firma Securitatii si a luat banii poporului. Am luat decizia predarii acestui caz avocatilor mei pentru a porni o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu. Basescu a aflat probabil ca mitul regizat si alimentat atent de el si de camarila sa, in ultimii 10 ani, cu privire la banii Securitatii a fost daramat de concluziile institutiilor internationale (vezi raspunsul Oficiului sprecializat in recuperarea creantelor din cadrul Ministerului Justitiei). Aceasta reactie confirma reflexul nociv al lui Traian Basescu de a ataca, prin minciuna si fals, doar pentru a camufla propriile probleme cu legea, care vor fi, cu siguranta, confirmate obiectiv de justitie”, este mesajul transmis de Dan Voiculescu.

Reactia lui Dan Voiculescu vine dupa ce Traian Basescu a afirmat ca Tiberiu Nitu, Procurorul General al Romaniei, a facut parte din Securitate la Revolutie si a tras in oameni nevinovati, iar senatoarea Gabriela Firea a pus umarul la manevrele economice neortodoxe executate intre Crescent si Grivco.

author avatar
Cristi Ionita
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger