AcasăNewsDan Voiculescu este audiat de procurorii anticoruptie

Dan Voiculescu este audiat de procurorii anticoruptie

Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, a intrat, luni dimineata, pe mana procurorilor DNA, omul de afaceri fiind chemat sa dea cu subsemnatul la DNA din cauza dosarului in care este implicata fiica sa, Camelia Voiculescu.

Personajul principal al dosarului pare sa fie Sorin Alexandrescu, directorul general de la Antena 1, care este acuzat de santaj.

Alexandrescu l-a informat pe Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS, ca va divulga o serie de materiale compromitatoare pentru respectiva firma in cazul in care cei de la RCS&RDS nu semneaza un contract favorabil Antena Group.

Se pare ca materialele respective aveau in prim plan colaborarea dintre RCS&RDS si Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dan Voiculescu a fost chemat la audieri de procurorii DNA pentru ca exista informatii ca boss-ul de la Intact nu era strain de santajul pus la cale de Sorin Alexandrescu. In acelasi dosar este implicata si Camelia Voiculescu, fata lui Dan Voiculescu.

Conform rtv.net, la sosirea la DNA, Dan Voiculescu i-ar fi transmis un mesaj razboinic lui Traian Basescu: „vreau sa ii transmit la modul cel mai serios lui Basescu Traian ca adversitatea noastra politica nu trebuie sa afecteze valori fundamentale ale societatii romanesti, cum sunt familia si libertatea de exprimare pentru care au murit oameni in decembrie 1989”.

author avatar
Cristi Ionita
473 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger