AcasăNewsDan Sova, scandal ingropat cu Politia

Dan Sova, scandal ingropat cu Politia

Cu ajutorul PSD-ului, Sova a pus la punct Politia

Fostul ministru Dan Sova, cunoscut si ca bun prieten cu Victor Ponta, revine in peisaj cu un scandal petrecut in 2008. An in care Sova le-a aratat politistilor muschii chiar daca prietenul nu ajunsese premier si nici el ministru.

Cu ajutorul <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> ului Sova a pus la punct Politia

Povestea s-a petrecut in decembrie 2008 la Predeal, in apropierea Hotelului Eden, unde Dan Sova si un grup de amici jucau o partida de paint-ball. Ascuns dupa un copac, Sova ar fi impuscat doi turisti in varsta care se plimbau pe un traseu montan. Cum cei doi au apelat la serviciul de urgenta 112, la fata locului s-au deplasat mai echipe de politisti si jandarmi, fapt care i-a stricat tot cheful tanarului politician. Plin de artag si convins de apartenenta sa la clasa privilegiatilor imuni in fata regulilor rezervate oamenilor de rand, Sova s-a comportat mizerabil cu politistii. Agresivitatea si aroganta de care a dat dovada atunci Sova au fost inregistrate intr-un filmulet postat (de abia) acum pe Facebook, insotit fiind si de relatarea unuia dintre martorii la incident, Alin Brancus. Care povesteste cum Politia a musamalizat cazul dupa ce Sova ”a sunat la partid”, gest urmat de o ancheta efectuata cu manusi de politisti brasoveni la sediul din Bucuresti al firmei ”Sova si Asociatii”. Ancheta in timpul careia, spune Brancus, unii dintre martori ”au dat declaratii dupa dictarea reprezentantilor IPJ Brasov”. Cat despre Sova, el nu a mai fost audiat deloc, dovada ca circul facut la Predeal i-a convins pe oamenii legii ca nu au dreptul sa deranjeze o asa podoaba politica inconjurata de proptele. Sova a reactionat la dezgroparea trecutului de Gigi-duru politic sustinand ca totul nu a fost decat un simplu accident: cei doi batrani au intrat in poligonul de paint-ball si unul a fost atins de o bila trasa nu de el ci de alt jucator, a urmat o ancheta si s-a constatat ”ca nu se intamplase nimic”. In plus, Sova pune atacul impotriva sa pe seama faptului ca Brancus (cel care a postat filmuletul incriminant si a narat povestea) este unul dintre cei care au dat declaratii contra sa in dosarul Turceni – Rovinari.

author avatar
Simona Badulescu
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger