AcasăNewsDan Sova, despre “Autostrada Dragnea”: “Cel mai bun raport cost-beneficiu”

Dan Sova, despre “Autostrada Dragnea”: “Cel mai bun raport cost-beneficiu”

Dan Sova sustine ca statul nu are nicio vina in esecul privatizarii CFR Marfa

Autostrada spre Alexandria, denumita si „autostrada Dragnea” intrucat duce la domeniul pe care vicepremierul detine, este laudata de ministrul Transporturilor, Dan Sova.

Dan Sova apara autostrada spre Alexandra a colegului sau de partid Liviu Dragnea. Ministrul Transporturilor are si argumente si spune ca soseaua de mare viteza catre Alexandria are cel mai bun raport cost-beneficiu si ca acest lucru se va vedea clar si in Master planul Planul General de Transporturi care va fi trimis Comisiei Europene pana pe 15 aprilie.

„In privinta raportului cost-beneficiu, Bucuresti – Alexandria se afla inaintea tuturor. Veti vedea in Master Planul de Transporturi, aprobat de Comisia Europeana. Raportul cost-beneficiu este costul de constructie amortizat in raport cu numarul de autovehicule care trec pe acolo. Si trec foarte multe autovehicule”, a spus Dan Șova potrivit Digi 24.

Autostrada Bucuresti-Alexandria va avea 80-90 de kilometri, va costa aproape 400 de milioane de euro, iar Guvernul vrea sa o construiasca pana in 2018.

author avatar
Andra Nesu
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger