AcasăNewsDan Puric îl atacă dur pe jurnalistul CTP. „Sunt bucuros că sunt...

Dan Puric îl atacă dur pe jurnalistul CTP. „Sunt bucuros că sunt o „vită ortodoxă”

Reputatul actor Dan Puric a reacționat dur la afirmațiile pe care jurnalistul Cristian Tudor Popescu  le-a făcut la adresa Patriarhului Daniel și a creștinilor din toată țara.
Suntem într-un război care abia a început

În legătură cu tragicul eveniment care a avut loc la Colectiv în urmă cu 5 ani, actorul a spus că „a fost un asasinat, o lovitură de stat”.

„Dacă Patriarhul a fost insultat într-un mod ordinar, înseamnă că o să urmeze să facă și cu drapelul la fel. Țara este o rană deschisă, oamenii suferă. Patriarhul este un simbol, drapelul este un simbol.

Putem scuipa pe tricolor liniștit, putem înjura biserica, putem înjura patriarhul. Eu sunt bucuros că sunt o „vită ortodoxă”, săracul ăsta, psihopatul, m-a trimis înapoi în iesle! Acolo s-a născut Hristos, foarte bine a făcut.

Nu președintele statului și președintele Comisiei Europene au format poporul român. Ce facem, stăm așa, spectatori? Nici comuniștii nu au îndrăznit de lucrurile astea. Pentru Biblie s-a murit. Poporul acesta a fost batjocorit. Nu poți să spui ca să stăm în case că vom avea morți. Lovești poporul în firea lui.

Suntem într-un război care abia a început, se va generaliza în toată lumea. Factorul medical a fost capturat de cel politic.

La Colectiv a fost un asasinat, o lovitură de stat. Eu, când am spus „haimanalele de la Colectiv”, nu m-am referit la acei tineri, ci la cei care au purtat pancarte cu „Jos Patriarhul, jos Biserica!”. A fost o repetiție pentru ce este acum. Trăim într-o societate ordinărită, fără scrupule”, a spus Dan Puric la Antena 3.

Dan Puric despre pelerinaje

De asemenea, Dan Puric a criticat modul în care autoritățile au ales să se raporteze la cele doua mari pelerinaje așteptate de milioane de creștini români.

„Un om care crede în Dumnezeu nu este o victimă, el poate să fie un martir, el poate să fie un creștin adevărat și un om cu ceea ce se numește spiritul de discernământ. Știți că cel care a identificat adevărul cu libertatea a fost Iisus. În clipa în care ești în adevăr ești un om liber.

Și atunci această libertate, acest adevăr îți dă posibilitatea să vezi natura răului care vine peste tine.

Suntem acum într-un dublu atac după cortina aceasta, sigur, gravă din punct de vedere epidemiologic a virusului. Mult mai grav este virusul ideologic.

În ceața aceasta și în teama aceasta legitimă a omului, văd că este un fel de consecvență de a distruge umanitatea în sensul ei, în esența ei.

Iar eu văd cu câtă consecvență se lucrează în spatele acestui pericol care este virusul la distrugerea structurii omului.

Nu mai vorbesc asupra poporului român, că este un fel de ofensivă asupra naturii lui creștine care a ajuns până la blasfemie”, a spus Dan Puric.

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.733 afisari

17 COMENTARII

  1. dan pulric, adept guru bivolar,actoras ratat ,mare ortobox al dreptatii cresttine si patrioportunist de doi lei !!!! a inlocuit spirala cu moastele !!!

  2. Ce mare pericol e virusul lui pește, tataie? Dacă ai discernămînt, să-l ai pînă la capăt. Sau ești cu curul în două luntrii?

  3. & În ,,țara lui Păcală” de la ou cât casa la purice cât o vită în „competiție” cu țânțarul cât armăsarul , ?

  4. „Moartea in vacanta la Digi24″,cum I se mai spune CTP-uli,are adepti pe masura.Un post TV al securistilor care deabia isi taraie existenta,la care casca gura pt. a-si spala creierele alea seci tot felul de inimi batrane urate. Cum sa nu-l injure pe Dan acesti cimpanzei care cand se uita in oglinda il vad pe CTP idolul lor. Partea cea mai rea este ca si astia voteaza,cu de-alde astia vor ” dezvolta Stan si Bran inaugureaza” Romania.

  5. ba, l am vazut pe mancatorul asta de vorbe ctp la tv cand se intreba singur pe el insusi ce are in cap. deci ca atare ce vorbeste asta e nul si de nimic ca nu stie singur de capul lui. sictir de sluga a altora care au foaie de parcurs sa atace credinta ortodoxa!!!!!!!!

  6. ba, l am vazut pe mancatorul asta de vorbe ctp la tv cand se intreba singur pe el insusi ce are in cap. deci ca atare ce vorbeste asta e nul si de nimic ca nu stie singur de capul lui. sictir de sluga a altora care au foaie de parcurs sa atace credinta ortodoxa!!!!!!!!

  7. CTP un mancrut Stalinist, o relicva uitata intr-un weceu, ca a uitat ala de fu ultimul sa traga apa

  8. Ne-am saturat de trompetele Securității sa apară și sa se proclame ideologi, incercati cu hârtie igienica ca merge bine la voi, rușine nu aveți ?

  9. dan puric este un mesager al moralei ortodoxe si abordeaza o linie a cursivitatii monologului in care se regaseste cel ce cugeta in individualitatea in identitate crestina. singur in fata haitei urii si zarvei cu sa fara ordin, dan puric merita a fi respectat, zbaterea lui si simbolismul promovat il va face victima unui globalism care ne exclude mereu de a masa impartelii

  10. dan puric merita respect pentru mesajul promovat chiar de cei cu care este in dezacord, detractorii ortodoxiei, chiar a cugetarii in identitae crestina si a apropierii de dumnezeu, cultura credintei ca mesaj hristic respingand colectivismul in afara celui social impus prin lege, il face demna si maret mai ales cand cade sub sirul investivelor unor comentatori pe care ii resping cu desavarsire…forumul acesta poate fi prilej de dezbatere iar nu de injurii si calificatiove bezmetice…

  11. il doare in paratrasnetul depe basca pe puliric de ortodoxie,amaratul era muritor de foame si a gasit o nisa de facut banuti fara sa mai asude !!!!

  12. Aceasta lighioana infecta nu mai are ce cauta pe la vre-o televiziune care totusi se respecta,acest CTP este cu siguranta a relicvei politicului,care se autoapreciaza,precum pacala din filmul Un suras in plina vara,care credea ca numai el este cel mai destept.Un depasit in mentalitate si gandire,insasi dupa jargoanele de mahala folosite in discursul sau,este o rusine a breslei

  13. Apreciez pe d-ul actor Dan Puric pt.verticalitatea sa de om de cultură şi bun creştin cā nu este indiferent atunci cand credința noastră și a strāmoşilor noştrii este cālcatā-n picioare de nişte oameni lipsiţi de Dumnezeu care calcā în picioare tot cea mai rāmas sfânt în sufletele credincioșilor. Sā nu uitām cā datoritā credinţei a rezistat acest popor încercat şi dorit de marile imperii pt. zestrea de bogaţii pe care ne-a lāsat-o Preabunul Dumnezeu.Prebunul Dumnezeu sā ocrotească poporul român iar pe oile pierdute sā le aducă în statului sāu.

  14. ,,patriarhul este un sibol”…
    Mare dreptate ai maestre ,dar am o dilemă e UN SIMBOL la DIE(SIE ) sau la SECURITATE(SRI)….
    Fiecare se închină unde dorește….

  15. Bravo, DanPuric,. De astfel de oameni cu coloana vertebrala are nevoie țara, nu de nevertebrate deal-de CTP si gașca lui oligofrena..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger