AcasăNewsDan Petrescu, alaturi de Gica Popescu in ziua in care fostul international...

Dan Petrescu, alaturi de Gica Popescu in ziua in care fostul international isi conduce tatal pe ultimul drum

Dan Petrescu ii e alaturi lui Gica Popescu intr-un moment deosebit de greu, acela al despartirii de parintele sau, Constantin Popescu. Antrenorul a ajuns la Calafat, pentru a-i fi alaturi fostului international, in ziua in care tatal sau este condus pe ultimul drum.

Popescu a fost eliberat pentru 24 de ore de la Rahova, pentru a participa, alaturi de familie si cunoscuti, la ceremonia de inmormantare a parintelui sau, decedat in urma cu trei zile. Fostul capitan al nationalei de fotbal este sustinut, in momentele dificile prin care trece, de sotia sa, Luminita, de cumnatul Gica Hagi, de fostul arbitru Ion Craciunescu, dar si de Dan Petrescu.  „Trebuie sa fim puternici, mai ales Gica, si toti din jurul lui, sa il ajutam sa treaca prin acest moment foarte greu. (…) Este un lucru teribil, sigur se putea evita acest lucru, dar trebuie sa acceptam cu totii realitatea „, a marturisit Petrescu.

La ceremonia de la Calafat asista zeci de persoane, rude si apropiati ai familiei Popescu. Va reamintim ca tatal fostului mare fotbalist, Constantin Popescu, a murit in noaptea de luni spre marti, la varsat de 71 de ani, rapus de un infarct.

Citeste si:  Distrus de durere, Gica Popescu a ajuns la Calafat, in ziua inmormantarii tatalui sau

Sursa foto: index-stiri.ro

312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger