AcasăNewsDan Nica: Romania nu accepta sa fie moneda de schimb

Dan Nica: Romania nu accepta sa fie moneda de schimb

In cadrul dezbaterilor din Parlamentul European de miercuri, la care au participat premierul Dancila si au asistat mai multi ministri, inclusiv cel al Justitiei, si europarlamentari romani, Dan Nica a avut o scurta interventie in care a tinut sa sublinieze ca „Romania nu accepta sa fie moneda de schimb in niciun fel de conditii si cu nicio alta tara.

Totodata, liderul europarlamentarilor PSD a fost auzit spunand, la Strasbourg, ca „noi cerem (…) ca fiecare tara sa fie judecata in functie de propriile sale merite” si ca „toata lumea in Romania trebuie sa inteleaga un singur lucru – Justitia se face doar in sala de judecata si niciodata pe baza de protocoale, de servicii secrete si pe baza de intelegi oculte”.

Nica nu a pierdut ocazia sa lanseze sageti inspre europarlamentarii Cristian Preda si Monica Macovei, aflati in sala. „Salut aceasta luare de pozitie a CE – toata lumea trebuie sa stie ca vremurile care au fost nu se mai pot intoarce cu toate eforturile disperate pe care le fac acesti adevarati romani din sala -cum ar fi Preda si Macovei – si care au reusit sa ransforme justitia romana intr-o rusine”, a punctat, intre altele, Dan Nica in cadrul dezbaterii de miercuri.

220 afisari

6 COMENTARII

    • Retardat esti tu !Tilica si toti #rezistsi altii care stati capra sa va f…a UE!
      DE CE ESTE RETARDAT PENTRU CA NU RECUNOASTE MINCIUNILE LUI PREDA SI MACOVEI, DOI ANTIROMANI DUSI CU CAPUL!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger