AcasăNewsDan Negru, indurerat! “Zdrobitoare stirea cu inlocuirea din teren a lui...

Dan Negru, indurerat! “Zdrobitoare stirea cu inlocuirea din teren a lui Costica Stefanescu. Definitiva…”

Dan Negru a fost foarte tulburat la aflara vestii ca legendarul fotbalist Costica Stefanescu si-a pus capat zilelor. In cateva cuvinte, prezentatorul tv a vrut sa-si exprime gandurile legate de trecerea in nefiinta a fostului capitan al nationalei.

Dan Negru si-a amintit de vremurile cand era adolescent si mergea la meciurile de fotbal in care juca si regretatul Costica Stefanescu.

“Copil fiind am fost la Craiova-Kaiserslautern, returul din Uefa cand Craiova s-a calificat in semifinala. Tin minte doar drumul din Timisoara la Craiova cu Dacia lui tata si stadionul plin ochi pe la miezul zilei. Nu-mi amintesc meciul si as minti daca as spune ca mi-l amintesc jucand pe Stefanescu. Dar adolescenta mea are stantata in suflet numele unora ca Negrila, Lung, Balaci sau Stefanescu. Zdrobitoare stirea cu inlocuirea din teren a lui Costica Stefanescu. Definitiva…”, a povestit Dan Negru pe contul de socializare.

Costica Stefanescu s-a sinucis, marti, aruncandu-se de la fereastra unui spital din Bucuresti unde era internat.

Citeste si:

Legendarul fotbalist COSTICA STEFANESCU s-a sinucis!

author avatar
Anca Murgoci
1.348 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger