AcasăDan Negru, impresionat pana la lacrimi! "ASTA nu s-a vazut la TV!"...

Dan Negru, impresionat pana la lacrimi! „ASTA nu s-a vazut la TV!” (VIDEO)

Alex Pirvu, un pusti in varsta de 10 ani, nevazator, a demonstrat ca atunci cand ai un vis, totul este posibil! Baietelul a impresionat juriul emisiunii “Next Star”, dar si o tara intreaga in momentul in care a cantat piesa “My Way” a lui Frank Sinatra.

Dan Negru, prezentatorul emisiunii unde Alex Pirvu a concurat, a fost coplesit de emotie din doua motive – in primul rand pentru ca a avut onoarea sa-l cunoasca, iar in al doilea rand pentru ca a fost cucerit de calitatile vocale ale micutului. Drept dovada, vedeta TV a scris, pe o retea de socializare, cateva cuvinte emotionante despre pustiul care l-a impresionat pana la lacrimi.

“Asta nu s-a vazut la televizor… In culise pustiul mi-a povestit ca urca pe munti cu parintii lui si ca simte muntele chiar daca nu l-a vazut niciodata… Am tacut, mi-a simtit respiratia si tacerea si mi-a spus deindata…”Dar tie-ti place mai mult marea, nu-i asa-i Danut?”. Pustiul m-a ghicit dintr-o respiratie… Alex, cel ce n-a vazut niciodata lumea… Impartiti-l pe net… O merita!” – a notat Dan Negru pe Facebook, loc unde a postat si un video cu Alex Pirvu in timp ce interpreta melodia lui Frank Sinatra.

[youtube]Iz6lumLn4F0[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci