AcasăNewsDan Negru, durere fara margini! Vestea care l-a CUTREMURAT! (VIDEO)

Dan Negru, durere fara margini! Vestea care l-a CUTREMURAT! (VIDEO)

In aceste zile, cu totii ne rugam pentru Marioara Murarescu – indragita prezentatoare a emisiunii “Tezaur Folcloric”, care se afla pe patul de spital. La auzirea acestei vesti, nici Dan Negru nu a ramas nemiscat si a scris cateva randuri despre marea doamna care are mai mult ca niciodata nevoie de gandurile noastre.

”Fecioreasca de pe Mures ” se numeste genericul celei mai longevive productii de televiziune din Romania din toate timpurile… Ati vazut-o vreodata pe Marioara Murarescu pe coperta revistei TV Mania?Pseudo-revistele de televiziune vand sani exact ca tabloidele…. ”Tezaur Folcloric” e probabil productia de tv cu cea mai mare audienta din istoria televizunii din Romania, adunand milioane de telespectatori de-a lungul anilor…

Sa-i dea Dumnezeu putere doamnei Murarescu in zilele astea…”, a scris Dan Negru pe blogul personal, unde a postat si melodia pe care am auzit-o de atatea ori la TVR in deschiderea emisiunii “Tezarul Folcloric”– “Fecioreasca de pe Mures”.

[youtube]lgFHNhmKljw[/youtube]

Indragita prezentatoare se afla internata la Sectia Terapie Intensiva de la Neurochirugie din Cluj. A suferit o interventie chirurgicala la coloana vertebrala unde i-au fost descoperite formatiunile canceroase, dar acum se simte mai bine.

(foto: bihorstiri.ro)

Sursa foto: A1.ro.

Citeste si:

Internata la Terapie Intensiva, Marioara Murarescu A CHEMAT PREOTUL! “Are zile cand ARATA FOARTE RAU”!

 

author avatar
Anca Murgoci
4.472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger