AcasăDan Negru da de pamant cu Eurovisionul! Imaginea care l-a scos din...

Dan Negru da de pamant cu Eurovisionul! Imaginea care l-a scos din sarite! (VIDEO)

Unul dintre cei mai simpatici prezentatori tv, Dan Negru, a fost dezamagit de cea de-a 58-a editie a Concursului Muzical EUROVISION. El a tinut sa isi spuna parerea pe contul de Facebook.

Dan Negru a marturisit ca este o mare pierdere de timp sa te uiti la un asemenea concurs, in conditiile in care pana si fratii de peste Prut au votat tinand cont de interesele geopolitice.

“Pai daca asa arata prezentatorii de Eurovision, niste ciudati, daca unii se voteaza pe altii ca bezmeticii de multi ani, in aceiasi cardasie, daca pana si moldovenii trag mai degraba spre Kiev decat spre Bucuresti, apai bagati-va in fund concursul, eu ma uit la CSI New York pe AXN…”. Prietenii din mediul virtual au fost de aceeasi parere cu el si i-au trimis zeci de mesaje in acest sens.

“Ca in fiecare an… dezamagire!”, “Chiar asa, Negrule. Mai bine pe AXN!”, “Ai dreptate. Nu m asteptam la fratii moldoveni”, “Am ramas cu un gust amar, ca de fiecare data”, au scris acestia pe contul de socializare.

Romania a acordat Republicii Moldova 12 puncte pentru prestatia Alionei Moon, cu melodia “O mie” cantata in limba romana.

[youtube]2U5UBByry20[/youtube]

In schimb, fratii de peste Prut, i-au acordat lui Cezar Ouatu doar 10 puncte pentru show-ul pe care l-a facut pe scena de la Malmo, Suedia.

[youtube]tKkpGC4r08k[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci