AcasăNewsDan Ioan Popescu pierde un milion de euro

Dan Ioan Popescu pierde un milion de euro

Dan Ioan Popescu este primul politician a carui avere ar putea fi confiscata

Considerand ca nu-si poate justifica cheltuielile, instanta suprema a decis confiscarea averii fostului ministru Dan Ioan Popescu.

Dan Ioan Popescu este primul politician a carui avere ar putea fi confiscata

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, ieri, ca fostul ministru Dan Ioan Popescu si sotia sa, Elena, nu pot justifica cheltuieli in valoare de peste 4 milioane de lei. Prin urmare, instanta a dictat confiscarea sumei respective din averea celor doi.

Potrivit deciziei ICCJ, Dan Ioan Popescu si sotia sa au efectuat cheltuieli nejustificate de 4.081.676,80 de lei, suma care va trebui platita catre bugetul de stat in termen de 30 de zile de la ramanerea irevocabila a sentintei. De asemenea, cei doi au fost obligati la plata de cheltuieli judiciare catre stat in valoare de 17.935 de lei. Judecatorii au decis si mentinerea sechestrului in cauza. Hotararea instantei supreme nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

 

author avatar
eNational
176 afisari

1 COMENTARIU

  1. La mai mult Domnule fost Ministru …Poate asa o sa va bagati mintile in cap si veti intelege ca ne-am saturat de plonsite ca tine si ca altii….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger