AcasăNewsDan Diaconescu trece prin momente dificile. Nu a mancat nimic timp de...

Dan Diaconescu trece prin momente dificile. Nu a mancat nimic timp de doua zile!

Condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare, pentru santaj, Dan Diaconescu, fost candidat la alegerile prezidentiale, a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Cunoscut mai ales pentru activitatea sa ca om de televiziune si pentru ca a fost proprietarul postului OTV, Dan Diaconescu a trecut prin momente extrem de dificile cand a ajuns la Rahova.

Conform wowbiz.ro, Diaconescu a refuzat sa manance in primele zile de detentie si a socializat greu cu colegii de celula. Desi apropiatii sai sustin ca si-a pierdut forta de a riposta, Dan Diaconescu spune, in continuare, ca este victima unui dosar facut pe considerente politice si ca a ajuns dupa gratii doar pentru ca a avut curajul sa deranjeze cu dezvaluirile sale.

Diaconescu va mai ramane circa doua saptamani in carantina, perioada in care trebuie sa se adapteze la rigorile si conditiile din Penitenciar. De asemenea, Dan Diaconescu vrea sa puna la cale un plan pentru a-si usura viata dupa gratii, respectiv sa depuna mai multe cereri pentru schimbarea regimului de detentie din inchis in deschis.

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare pentru ca ar fi santajat un primar aradean cu publicarea mai multor materiale video denigratoare. Afaceristul a solicitat 200.000 de euro pentru a nu da publicitatii materialele respective si a primit in jur de 40.000 de euro prin intermediarii Doru Pirv si Mitrus Ghezea, care au si fost prinsi in flagrant. De altfel, acolitii lui Dan Diaconescu au fost condamnati si ei la patru ani, respectiv doi ani si jumatate de inchisoare cu executare.

author avatar
Cristi Ionita
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger