AcasăNewsDan Diaconescu, senzational la Timisoara: "Traian Basescu va fi la puscarie!"

Dan Diaconescu, senzational la Timisoara: „Traian Basescu va fi la puscarie!”

Dan Diaconescu la Timisoara (foto: opiniatimisoarei.ro)

Aflat in plin proces de lansare a candaturii sale la presedintie, Dan Diaconescu a spus raspicat la Timisoara ca va ocupa functia de presedinte al Romaniei si Traian Basescu va fi la puscarie.

Dan Diaconescu la Timisoara (foto: opiniatimisoarei.ro)
Dan Diaconescu la Timisoara (foto: opiniatimisoarei.ro)

„Mogul de la OTV” s-a deplasat in orasul de unde au pornit evenimentele din decembrie 1989 pentru a-i convinge pe banateni sa-l pe si partidul ce-i poarta numele la viitoarele alegeri, mentionand ca doar asa poate avea loc o noua revolutie care sa schimbe in bine parcursul tarii noastre.

„Promisiunile facute trebuie respectate, trebuie sa ma ajutati. Aceasta noua revolutie pe care o punem la cale aici, in direct, impotriva ciocoilor, va propun sa facem o revolutie a votului, la anul, in noiembrie”, a explicat Dan Diaconescu.

In plus, bossul OTV este convins ca actualul sef al statului va ajunge dupa gratii in viitor.

„Vreau  sa va mai spun, aici, la Timisoara, in premiera, 4 certitudini: Traian Basescu este presedinte, Dan  Diaconescu a fost la puscarie, Dan Diaconescu va fi presedinte si a patra certitudine, Traian Basescu va  fi la puscarie. In momentul in care Traian Basescu va cadea, milioane de oameni se vor ridica”, a incheiat Dan Diaconescu.

author avatar
Ciprian Purice
381 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce a uitat noua papusa baseasca sa precizeze:ca va aajunge presedinte de celula intr-un penitenciar, acolo va actiona tot sub indrumarea lui base pana la danci batraneti.Acolo in celula va scrie biografia stapanului sau dement.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger