AcasăNewsDan Diaconescu, primul mesaj de dupa gratii: "Rusine Justitiei Politice Romane!"

Dan Diaconescu, primul mesaj de dupa gratii: „Rusine Justitiei Politice Romane!”

Dan Diaconescu, realizator tv si fost candidat la alegerile prezidentiale, a fost condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare, fiind acuzat ca a santajat un primar aradean.

Dan Diaconescu a fost ridicat de politisti miercuri si incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va petrece 21 de zile in carantina.
Liderul PPDD a avut puterea ca, miercuri seara, sa posteze un comentariu pe un celebru site de socializare. Dan Diaconescu se considera in continuare nevinovat si sustine ca singura lui greseala este ca „am vorbit prea mult”.

In schimb, Dan Diaconescu ii ataca in termeni duri pe reprezentantii Justitiei din Romania sustinand ca „Romania este inca Dictatura Politicului asupra Societatii! Rusine Justitiei Politice Romane! Dan Diaconescu, vinovat doar pentru ca a vorbit prea mult, intra Nevinovat de Drept in inchisoare”.

Miercuri, inainte de a fi ridicat de politisti pentru a fi incarcerat, Dan Diaconescu a spus ca „aveam pregatit un discurs pentru achitare. Acum cred ca niciun roman nu mai are incredere in justitia din Romania, eu nici atat. Mi-au inchis televiziunile, mi-au inchis partidul, acum ramane sa ma inchida pe mine”.

author avatar
Cristi Ionita
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger