AcasăNewsDan Diaconescu: Nu am putut semna contractul pentru Oltchim, e o batjocura...

Dan Diaconescu: Nu am putut semna contractul pentru Oltchim, e o batjocura

Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a spus ca, desi ar fi vrut sa semneze astazi contractul pentru actiunile Oltchim, nu a putut face acest lucru, sustinand ca a descoperit „o suta si ceva de inadvertente” in document.

Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a plecat, luni, de la Ministerul Economiei, unde s-a intalnit cu reprezentantii OPSPI in vederea incheierii contactului de privatizare a Oltchim, fara sa semneze documentul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim Ramnicu Valcea. „As fi vrut sa semnez, dar Guvernul a mai facut o surpriza neplacuta poporului. (…) Cand am venit sa semnez acest contract am constatat ca, in afara de o stampila adaugata pe vechiul contract, nu exista nici macar vreo diferenta. Puteau sa treaca macar numele meu. Sunt vreo suta si ceva de inadvertente descoperite de colegii mei. Lipsesc paragrafe, lipsesc anexe, certificate”, a declarat Diaconescu.

„Ne asteptam sa ni se taie curentul cand ne e lumea mai draga. E un soc mare pentru noi sa vedem ca e o batjocura de contract si de propunere”, a mai spus omul de televiziune. Diaconescu le-a spus jurnalistilor ca avocatii sai au ramas la Ministerului Economiei pentru a  lamuri neregulile descoperite.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru preluarea pachetului majoritar de la Oltchim, respectiv a 54, 8 % din capitalul social al SC Oltchim SA, dupa ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare pret anuntat de ofertanti pentru titlurile detinute de stat la combinatul din Ramnicu Valcea.

425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger