AcasăNewsDan Diaconescu: Luni voi merge cu sacii cu bani la Oltchim

Dan Diaconescu: Luni voi merge cu sacii cu bani la Oltchim

(foto: realitatea.net)

Dan Diaconescu a anuntat ca salariatii Oltchim isi vor primi banii, acesta urmand sa mearga la combinat cu sacii cu bani necesari salariilor muncitorilor combinatului.

(foto: realitatea.net)

Dupa aproximativ doua luni de proteste si de asteptari, angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea isi vor primi salariile, aceasta urmand a fi platite de catre Dan Diaconescu.

Anuntul a fost facut sambata de liderul PP-DD care a completat ca plata salariilor va avea loc luni, in jurul pranzului, cand va sosi la Oltchim cu mai multi sanci de bani necesari platii salariilor.

„Am 91 de milioane de dolari intr-un cont, separat de cele 46 de milioane de euro din Olanda. Vineri am fost la OTP Bank si am scos un extras de cont si m-am inscris sa ridic banii necesari pentru salariile angajatiilor. Noi vom scoate sacii cu bani de la OTP luni dimineata sau la pranz cand vor fi gata si ma voi duce cu ei la Oltchim”, a declarat Dan Diaconescu, citat de rtv.net.

Negocierile purtate vineri intre Dan Diaconescu si oficialii Ministerului Economiei au esuat, patronul OTV anuntand ca Remus Vulpescu, seful OPSPI, cerandu-u un extras de cont ca dovada ca are banii.

„El a zis ca nu mai putem negocia daca nu le arat dovada banilor. (…) In timpul negocierilor de ieri domnul Vulpescu ne-a pus muzica sa ascultam”, a mai spus Dan Diaconescu.

Acesta si-a motivat si plecarea in strainatate, enuntand ca s-a intalnit cu mai multi afaceristi care ar dori sa investeasca in Oltchim.

„Sunt reprezentantii celor care ar urma sa managerieze combinatul. Sunt oamenii care m-au ajutat sa ajung la suma de 91 milioane de dolari”, a explicat Dan Diaconescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger