AcasăNewsDan Diaconescu, la Brasov pentru audieri in cazul Elodia: Eu n-am mai...

Dan Diaconescu, la Brasov pentru audieri in cazul Elodia: Eu n-am mai auzit asa ceva pana acum

Realizatorul TV a fost prezent, miercuri, la Brasov, pentru a fi audiat in procesul privind violarea corespondentei electronice a Elodiei Ghinescu, avocata disparuta in urma cu sase ani. Magistratii au decis, insa, o noua amanare in acest caz.

Desi s-a zvonit ca ar fi fost adus cu mandat, Dan Diaconescu a explicat ca nu a fost vorba de asa ceva, si ca a primit o citatie, insa cu intarziere, pentru ca a fost trimisa la o adresa mai veche. Intr-o interventie telefonica in direct la postul B1 TV, realizatorul OTV, citat pentru a fi audiat ca martor in acest caz, s-a declarat mirat ca nimeni altcineva nu a ajuns, miercuri, in fara magistratilor, nici macar politistul Cioaca. „Mai interesant este ca nu s-a mai prezentat nimeni inafara de mine, nici Cristian Cioaca, mai erau citati vreo zece martori. (…) Eu n-am mai auzit asa ceva pana acum, sa nu vina nici macar inculpatul, cand el este in stare de arest. Eu ma voi prezenta si la termenele urmatoare, daca va fi nevoie. Pacat ca Elodia este disparuta si nu se prezinta in niciun fel, la niciun termen”, a declarat Diaconescu.

Judecatorii brasoveni au decis amanarea procesului pentru 22 ianuarie anul viitor. Cristian Cioaca, acuzat ca si-ar fi ucis sotia, pe avocata Elodia Ghinescu, se afla in prezent in arest preventiv, in Capitala. Totodata, politistul este judecat intr-un alt proces, in care este acuzat ca ar fi accesat, fara drept, contul de mail al sotiei sale.

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger