AcasăNewsDan Diaconescu intra doi ani in concediu post-alegeri. Se ascunde de procurori?

Dan Diaconescu intra doi ani in concediu post-alegeri. Se ascunde de procurori?

Criticat de oamenii din partid, Dan Diaconescu pleaca unde vede cu ochii

Senzational! Cateva luni de politica i-au fost prea de ajuns lui Dan Diaconescu. Infrant in alegeri, acesta a decis sa se retraga o perioada buna din viata publica, inclusiv de pe ecranul OTV.

Criticat de oamenii din partid, Dan Diaconescu pleaca unde vede cu ochii

Dupa cum s-a aflat, Diaconescu ia calea sihastriei scarbit fiind de nerecunostinta semenilor sai PPDD-isti. Care i-au sarit in cap dupa alegeri, reprosandu-i promovarea oamenilor veniti de la PSD si PNL pe locuri eligibile, in dauna propriilor colegi de partid.

PPDD-istii intentioneaza sa o detroneze pe Simona Man (foto) si s-o schimbe cu Daniel Fenechiu

”Astia abia asteapta sa se intoarca in partidele lor, dupa ce au intrat in locul nostru in Parlament”, acuza PPDD-istii, ferm convinsi ca tradarea isi va face repede loc in grupurile lor parlamentare, atat la Camera, cat si la Senat.

Daniel Fenechiu

Foc facuti in continuare, acestia s-au napustit si asupra Simonei Man, presedinta partidului, careia ii reproseaza ca ”a validat tot felul de candidati neica nimeni contracost”. Iar daca tot au inceput sa dea din casa, pepededistii povestesc si cum Simona Man are pretentia de a fi ea lider de grup la Senat, desi a pierdut alegerile. ”A luat-o rau pe aratura, habar n-are ce vorbeste, trebuie schimbata imediat”, au concluzionat PPDD-istii. Care au si gasit un alt presedinte: Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu in cazul Oltchim si deputat proaspat ales.

Revine in peisaj la prezidentialele din 2014

Revenind la Dan Diaconescu, acesta da dovada ca nu suporta sa fie pus la zid si nici sa fie tras la raspundere. Ca urmare, la prima confruntare interna, a decis sa lase balta partidul si sa se retraga vreo doi ani, pana la alegerile prezidentiale, cand intentioneaza sa se mai arunce odata in balta politica, doar-doar o pescui Cotroceniul. Ce nu se stie inca este daca DD isi va rontai amarul in tara sau peste hotare, parerile pe tema fiind impartite. La fel, ramane de vazut si ce se va alege de OTV-ul vaduvit de senzationalul produs pe banda rulanta de Dan Diaconescu.

[poll id=”414″]

author avatar
Simona Badulescu
1.550 afisari

1 COMENTARIU

  1. DD nu-si face probleme cu justitia. Nu are de ce. Totul e o facatura ca deranjeaza ciocoii. Pe de alta parte are cea mai mare imunitate – poporul – milioane de fani care sint legati cu sufletul de el care pot iesi in strada oricind – revolta va fi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger