AcasăNewsDan Diaconescu incinge spiritele in USL

Dan Diaconescu incinge spiritele in USL

Dan Diaconescu si-a atins scopul, reusind sa provoace deranj in USL

Circul marca Dan Diaconescu, de la Oltchim, tulbura apele in USL, liberalii si pesedistii incercand sa-si paseze vina de la unii la altii.

Dan Diaconescu si-a atins scopul, reusind sa provoace deranj in USL

Dupa meciul Dan Radu Rusanu (PNL) – Florin Georgescu (ministrul de Finante, sustinut de PSD), iata ca a venit si randul premierului Victor Ponta sa sara la gatul liberalului Varujan Vosganian. Motivul: criticile privind modul in care s-a desfasurat privatizarea Oltchim, formulate in ultimele zile de senatorul PNL.

”FMI ne zoreste sa gasim o solutie pentru Oltchim si pentru alte privatizari. Ii putem ruga sa mai astepte doua-trei luni. (…) Privatizarea Oltchim, asa cum s-a derulat, este o farsa. E cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala si ca singurul mod in care intelegem competitivitatea nu este dimensiunea ei economica, ci dimensiunea ei electorala”, nota Vosganian pe blogul personal.

„L-am auzit pe fostul ministru de finante spunand ca de ce nu am amanat licitatia. Totusi, de la un fost ministru de finante, care stie ce inseamna discutia in boardul FMI a scrisorii de intentie ma asteptam la ceva mai mult, recunosc. Dar, ma rog, fiecare la nivelul sau”, a venit imediat si replica premierului Ponta.

Din pozitia de simplu spectator,  ferit de orice responsabilitate politica directa, social-democratul clujean Vasile Dancu impaca ambele tabere, aratand ca vina le apartine in egala masura. Implicarea lui Dan Diaconescu in procesul privatizarii Oltchim si circoteca starnita ulterior nu ar fi fost posibile fara ”imensa prostie generala din satul cu ministri”, conchide Dancu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger