AcasăNewsDan Diaconescu, cercetat pentru mita cu mici!

Dan Diaconescu, cercetat pentru mita cu mici!

Dan Diaconescu

Dan Diaconescu, candidat la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Targu Jiu, este cercetat pentru mita electorala. Politicianul a organizat un concert, inainte de a incepe oficial campania, iar membrii PP-DD au impartit mici si biscuiti.

Dan Diaconescu

Vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj, Ciprian Florescu, a depus o plangere la Biroul Electoral Judetean, in care mentioneaza ca liderul PP-DD a impartit dulciuri, apa si mici, in timpul unui concert organizat joi in Targu Jiu, desi campania electorala nu incepuse inca. In plus, la respectivul concert au fost amplasate si doua ecrane pe care erau afisate mesaje electorale. ”Eu am sunat la 112 dupa ce am primit mai multe reclamatii din zona unde se desfasura mitingul lui Dan Diaconescu. Am fost informat ca pe insulita din Targu Jiu se imparteau biscuiti, apa, mici, dar si fulare si caciulite in culorile PP-DD. In urma sesizarii mele, am primit un apel de la reprezentantii Politiei care mi-au spus ca plangerea va fi inaintata Biroului Electoral Judetean”, a declarat Ciprian Florescu la Romania TV.

Madalina Lunganoiu, presedinte BEJ Gorj, a declarat ca sesizarea a fost trimisa la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu. ”A fost o manifestare, un concert, pe o insulita la noi si acolo s-ar fi impartit niste produse alimentare. Noi nu am facut niciun fel de cercetare, doar am dirijat sesizarea“,  a precizat aceasta.

Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, candideaza la alegerile parlamentare in Colegiul 6 din Targu Jiu, la fel ca si premierul Victor Ponta.

author avatar
Alina Stancu
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger