AcasăNewsDan Diaconescu cel mai curtat “burlac politic”

Dan Diaconescu cel mai curtat “burlac politic”

Datorita capitalului electoral de care se bucura, Dan Diaconescu primeste oferte de la mai toate partidele politice

Transformat peste noapte de DNA intr-o victima a sistemului, Dan Diaconescu se pare ca face furori in lumea politica, marile partide inghesuindu-se sa-i ofere sustine.

Datorita capitalului electoral de care se bucura, Dan Diaconescu primeste oferte de la mai toate partidele politice

Intrarea lui Dan Diaconescu in politica parea doar un soi de telenovela otevista. Realitatea a demonstrat insa ca lucrurile nu stau chiar asa, partidul acestuia, care nu a reusit nici pana astazi sa intre in legalitate, ocupand un important loc trei in mai toate sondajele de opinie.

Justitia ii baga voturi in buzunar

Cu asa o zestre bogata (o televiziune care face raiting plus niste procente frumusele), patronul OTV a devenit cel mai curtat personaj din Romania. Nu face un secret din asta si nici nu pare dispus sa se lase momit prea usor:

“Toata lumea ma cauta. Toti vor sa ma sprijine, toti imi propun sa trec cu partid cu tot la ei. Eu am convingerea ca formatiunea mea politica va castiga prin forte proprii si va deveni arbitrul viitoarei guvernari. Fara partidul lui Diaconescu nu se va face Guvern”.  Desi Tribunalul Bucuresti i-a respins pentru a doua oara cererea de infiintare a partidului, patronul OTV sustine ca piedicile justitiei nu fac altceva decat sa-i ridice cota electorala. “Stiu ca s-au facut presiuni ca Partidul Poporului – Dan Diaconescu sa fie respins. Genul acesta de actiuni  imi aduce insa voturi in plus”, a precizat Diaconescu.

Liberalii si uneperistii se bat in oferte

Mirosind de la o posta oportunitatea si profitand de sondajele care-l dau pe Diaconescu printre candidatii cu sansa in cursa pentru Primaria Capitalei, lupii batrani din politica au si sarit cu ofertele. Lobby-ul cel mai intens vine din zona liberalilor care sunt dispusi sa-l sustina pe Dan Diaconescu, discret si fara stirea colegilor din USL, intr-o competitie impotriva lui Sorin Oprescu. Liberi de contract politic, uneperistii lui Gabriel Oprea au recunoscut ca usa partidului este deschisa oricand pentru patronul OTV. Ramane de vazut pana la urma pentru ce tabara va juca Diaconescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
500 afisari

2 COMENTARII

  1. este o panarama acest Diaconescu ,Este marioneta lui Basescu ,pentru creduli .A mai auzit cineva de procesele lui ?L-au plimbat putin pe la DNA pt reclama si sa vada multimea ca nu este in grtiile lui Base si apoi pac …partidul si gata procesul Iar prostimea e multa si se uita la acest soarece ca la Petrache Lupu de la Maglavit .Saraca tara …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger