AcasăNewsDan Barna s-a fâsâit

Dan Barna s-a fâsâit

Concluzia asta o dă Piața Victoriei, unde candidatul USR PLUS la prezidențiale încearcă să-și ridice un soclu. Protestatari puțini având în vedere ce dimensiune a încercat Dan Barna și ai lui să dea zilei de 10 august.  Dar nu-i nimic, Bot și Dide îi vor rămâne mereu credincioși…

Cu un discurs mai prost ca al lui Klaus Iohannis – amintiți-vă că Barna este cel care a declarat că dacă era el președinte, cazul Caracal nu s-ar fi întâmplat -, cu un Dacian Cioloș dezorientat de-a dreptul, Dan Barna încearcă astăzi să se cocoațe pe evenimentele de anul trecut, într-o încercare fâsâită de a manipula poporul. Între timp, de anul trecut și până acum, oamenii și-au dat seama că nu reprezintă decât masă de manevră pentru unul ca Barna, dovadă și reticența diasporei vizavi de mitingul de astăzi. Useriștii cărora le-a promis marea cu sarea via Franța, pe mâna lui Cioloș, cam strâmbă din nas acum la apelul de mobilizare făcut de liderul lor prezidențiabil. Căci Cioloș a pierdut Franța (Macron e băiat deștept doar), iar acum bâjbâie pe la Bruxelles după ce…nici el nu știe clar. Și susținătorii corporatiști ai USR Plus o lasă mai moale cu politica lui Barna, căci și ei trebuie să-și consume voucherele de vacanță. Dar liderul USR mai are o șansă să strângă zecile de mii de manifestanți promise: poate schimba locul protestului, dând o raită și prin Centrul Vechi. Acum, la această oră, sunt mai mulți bucureșteni la terase decât s-au adunat în Piața Victoriei. Vă dați seama că dacă protestul de azi se dovedește un eșec, Barna n-ar mai avea ce să facă la anul pe 10 august?

author avatar
A.P. Redactor
12.103 afisari

14 COMENTARII

  1. USR Plus incearca sa impuna la Buxelles comisar european pe Macovei sau R.Ungureanu…
    Ce oameni sunt cei care se duc la un miting organizat de dide, bot sau ceausescu ?…

  2. USR Plus incearca sa impuna la Buxelles comisar european pe Macovei sau R.Ungureanu…
    Ce oameni sunt cei care se duc la un miting organizat de dide, bot sau ceausescu ?…

  3. N-au fost mai mult de 15000 de oameni, care stăteau „răsfirați”, ca sa para … mai mulți !
    Corporatiștii s-au cam saturat, și ei, de ieșit în stradă fără bani !

  4. FC33 lipsit de creier ca de altfel toti USR-sti,securistii nu mai au putere,dati-le apa ca lui Fat-Frumos,poate isi revin,ce specimene se mai nasc in Romania….spuip in san….

  5. FC33 lipsit de creier ca de altfel toti USR-sti,securistii nu mai au putere,dati-le apa ca lui Fat-Frumos,poate isi revin,ce specimene se mai nasc in Romania….scuip in san….

  6. FC33 lipsit de creier ca de altfel toti USR-sti,securistii nu mai au putere,dati-le apa ca lui Fat-Frumos,poate isi revin,ce specimene se mai nasc in Romania….scuip in san….

  7. Propaganda ieftina, PSD ist infect ce esti.
    Sper ca partidul pe care-l reprezinti sa dispara cat mai repede cu putinta. Partidul asistatilor sociali cu iq de 2 cifre.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger