AcasăNewsDan Barna: Guvernarea de tip şmecherie continuă

Dan Barna: Guvernarea de tip şmecherie continuă

Liderul USR, Dan Barba, a criticat dur, miercuri, Guvernul Dăncilă. Acesta susține că ordonanţele de urgenţă introduse pe ordinea suplimentară arată că guvernarea de tip șmecherie continuă.

Dan Barna Sursa foto Twitter

“Atunci când un guvern nu mai reprezintă România şi nu mai guvernează pentru cetăţeni, ci pentru el însuşi, vedem lucrul acesta prin folosirea ordonanţelor de urgenţă. Guvernarea de tip şmecherie continuă, pentru că s-au aprobat zece ordonanţe de urgenţă şi dovada cea mai clară este că ele au fost introduse pe ordinea de zi suplimentară. Atunci când nu mai îndrăzneşti, în calitatea ta de Guvern, să anunţi ceea ce urmează să adopţi şi foloseşti şmecheria aceasta a ordinii de zi suplimentare pentru a introduce zece ordonanţe de urgenţă arată într-adevăr că acest guvern nu mai guvernează pentru cetăţenii României”, a declarat liderul USR.

Barna a precizat că cea mai relevantă dintre ele, prin efectele major negative pe care le va avea asupra României, este evident adoptarea Codului administrativ prin OUG.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger