AcasăNewsDan Barna, declarație halucinantă despre situația de la Spitalul Foișor: „Supărarea celor...

Dan Barna, declarație halucinantă despre situația de la Spitalul Foișor: „Supărarea celor mutați, un cost acceptabil”

Dan BarnaDan Barna, declarație halucinantă despre situația de la Spitalul Foișor: „Supărarea celor mutați, un cost acceptabil”

Vicepremierul Dan Barna susține că evacuarea Spitalului Foişor, care va deveni spital COVID, nu are nimic plăcut sau lăudabil. Acesta a precizat că situația a adus un disconfort semnificativ pentru pacienţii spitalului care sunt mutați sau externați și susține că îi pare rău pentru suferinţa şi momentele dificile prin care trec si le este recunoscător că prin sacrificiul pe care îl fac în aceste ore „contribuie la acest efort de război comun”.

„Suntem într- un război. Inamicul se numeşte Covid – 19 si nu are niciun cod de onoare, principiu sau regulă. Într- un astfel de război în care fiecare minut poate să însemne o viaţă salvată, trebuie să faci ceea ce e de făcut, cu resursele, procedura si mijloacele de care dispui, chiar dacă nu sunt cele ideale. Da, evacuarea spitalului Foişor in aceste ore de seară şi noapte, nu are nimic plăcut sau lăudabil. Da, această evacuare a adus un disconfort semnificativ pentru pacienţii spitalului care sunt mutati sau externati intempestiv. A adus şi multă emotie pentru familiile lor. Imi pare rău de suferinţa şi momentele dificile prin care trec si le sunt recunoscător că prin sacrificiul pe care îl fac in aceste ore contribuie la acest efort de război comun la care fiecare ar trebui să avem înţelepciunea să o facem prin mesaje şi comportament echilibrat”, a scris Barna pe Facebook.

În opinia sa, într-un astfel de război, nimic nu este plăcut sau comod şi nici nu are cum să fie. „Da, nu am avut până acuma de unde să învăţăm buna practică a evacuării de spitale dar efortul şi sacrificiul acestei seri, din care avem atâtea de învăţat, înseamnă nişte şanse în plus la viaţă pentru acei semeni ai noştri care au nevoie disperată în fiecare minut de mai mult oxigen in plămâni. Pentru fiecare inimă care va continua să bată si plămân care va continua să respire din noaptea asta cu oxigenul de la Foişor, supărarea justificată a celor mutaţi in această seară devine un cost acceptabil”, conchide liderul USR.

Marcel Ciolacu, revoltat după imaginile de la Spitalul Foișor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată profund revoltat de modul în care sunt evacuați pacienții de la Spitalul Foișor din Capitală. El le-a transmis guvernanților că evacuarea spitalelor noaptea reprezintă acte criminale. Ciolacu îi cere președintelui Klaus Iohannis să îi dea afară pe „incompetenți”, spunând, despre evacuarea Spitalului „Foișor”, de vineri noaptea, că „este criminal”.

„Este criminal ceea ce faceți! Și ar trebui să înfundați pușcăriile, nu să ieșiți la televizor să explicați inexplicabilul! Ați mințit atât de mult pentru a vă ascunde prostia, hoțiile și nepăsarea până ați ajuns să scoateți oamenii, noaptea, din spitale! Pentru că luni de zile nu ați făcut nimic! Doar v-ați încurcat în propriile minciuni! Iohannis, dă-ți afară incompetenții! Numește pe cineva capabil să salveze viețile românilor, nu să îngroape cât mai mulți români!”, a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD, pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea: „Dictatură!”

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a transmis un mesaj acid către cei responsabili pentru scandalul evacuării pacienților de la Spitalul Foișor. „În ce tarā din lume sunt scosi bolnavii operati din spital cu perfuzii, noaptea, în frig, în pijamale, trimisi cu masina familiei acasā sau plimbati la alte spitale? Au trecut 15 ore si nicio demisie! Dictaturā!”, a scris senatoarea pe pagina sa de Facebook.

Prim-vicepreşedintele PSD a afirmat despre evacuare că „imaginile par dintr-o ţară din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, însă din păcate sunt din Capitala României!” şi cere demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

author avatar
Andreea Vlad
1.016 afisari

23 COMENTARII

  1. te crezi in vestul salbatic bai pierzatorule ridicat fara drept la putere de un pres care incalca Constitutia si aduna toti tradtorii si vanzatorii ca pe o haita.

  2. Barna un b.o.u habarnist, hot de fonduri europene, golan cu pregatire sub-medie, ne-patriot, golnas pt el si gasca lui de imbecili declarati ‘corporatisti „, dar nici politica corporatista (a profitului companiei) nu o aplica pt ca nu o cunoaste… E doar gura-bogata, forma fara fond..

  3. Mai barna ,TU IN CE LUME TRAIESTI ?,OAMENII ,VIATA LOR NU-S O MARFA !,CE TRANZACTII FACI TU INCONSTIENTULE ?,DESPRE CE FACATURI AI STIINTA ?,CE TI-A SCAPAT INTR-UN MOMENT DE SUPRAEXCITARE ????, IN COSTURILE DISTRUGERII NATIONALE CATIVA MORTI IN PLUS SUNT UN MIZILIC PENTRU UN DESCREERAT !.
    VIATA OMULUI NU-I MARFA ,IAR TU ESTI DE TRIMIS LA CASA DE NEBUNI.

  4. aceste animale fara urma de umanitate trebuiesc gonite si interzise din politica toata viata

  5. nu e vorba de suparare e vorba de pericol de moarte, ia sa-ti fac eu tie operatie la oase si dupa ia sa te plimb in portbagajul masinii sa vedem cum te simti

  6. O definitie corecta pana la un punct, domnule Barna.
    Va citez: „Suntem într- un război. Inamicul se numeşte Covid – 19 si nu are niciun cod de onoare, principiu sau regulă.”
    Nu domnule Barna inamicul Romaniei se numeste USRPLUS!
    Intradevar el nu are cod de onoare, principii sau reguli, ca de ideologie n-a fost vorba nicicand!

  7. Mai Barnă,cu ce drept vă bateți joc de tara?Cum v-ati cocoțat la conducerea țării ,voi fara pic de valoare si mari trădători?Din cauza incompetenței voastre mor români pe capete.Plecati cu toții acasă și lasati-ne in pace sa ne rezolvam problemele cu inteligenta.Criminalilor!

  8. Ăsta-i complet tâmpit. Va fi groparul U.S.R.-ului dacă nu-l zboară. Sau recunosc băieții că sunt toți ca el și basta!

  9. Un dobitoc. Și când te gandesti ca oameni de lângă noi l-au votat. Nu e groaznic ce va urma?

  10. Asa si ce fel de razboi i asta fara o strategie temeinica cu spitale goale in asteptare? Pana si in razboiul mare fiecare companie avea 2 caruri sanitare la sfarsitul coloanei.

  11. Băi nazistule, du-te dracului la Auşviț până nu te băgăm pe tine în lagăr să vezi cum te simți. Să te băgăm în cu-rul gol intr-un sac si apoi la groapă idiotule! Băi tâmpitule, ești un criminal nazist si tu si toți ai tăi din guvern. Vă exterminăm pe toți. Ne urcăm cu picioarele pe voi.

  12. Asta pare reincarnarea generalului Basta.La fel de antiroman,la fel de bestie.Nenorocirea e ca si romanii sunt la fel de tradatori si lasi ca acum 400 de ani sau mai rau.

  13. Pe bune Barna ?
    Puterea va ia mintile, si nu esti singurul in situatia asta

  14. Nu pentru-o lopata de rumena paine,
    nu pentru patule, nu pentru pogoane,
    ci pentru vazduhul tau liber de maine,
    ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!

    Pentru sangele neamului tau curs prin santuri,
    pentru cantecul tau tintuit in piroane,
    pentru lacrima soarelui tau pus in lanturi,
    ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!

    Nu pentru mania scrasnita-n măsele,
    ci ca sa aduni chiuind pe tapsane
    o claie de zari si-o caciula de stele,
    ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!

    Asa, ca sa bei libertatea din ciuturi
    si-n ea sa te-afunzi ca un cer in bulboane
    si zarzarii ei peste tine sa-i scuturi,
    ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!

    Si ca sa pui tot sarutul fierbinte
    pe praguri, pe prispe, pe usi, pe icoane,
    pe toate ce slobode-ti ies inainte,
    ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!

    Ridica-te, Gheorghe, pe lanturi, pe funii!
    Ridica-te, Ioane, pe sfinte ciolane!
    Si sus, spre lumina din urma-a furtunii,
    ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!
    de marele poet roman domnul Radu Gyr

  15. Asta e un escroc politic nu are nici un sentiment romanesc o urma de patriotism nationalism sau iubire. Va mai amintiti expresia- asta mai ne lipsea sa moara asta?…

  16. E ca Nuti spaima puti amanta primarilor cand a venit una cu un dosar , avea o durere, la Nuti si Nuti l-a lasat sub banca si acolo a ramas probabil si azi.. O durea in prispa muntelui Venus pe Nuti de femeie… Dar eu cred ca nici acolo ca acolo e placeri.

  17. In decembrie 1989, tradatorul Militaru spunea ranjind ironic : ,,asa este la razboi, se mai si moare”! Pastrand proportiile, nu este prea mare diferenta. Din ce tenebre apareti oare ?! Somn usor romani !

  18. Un mare coate goale, ca toți cei din USR, da asta are un avantaj, nu gândește ce spune

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger