AcasăNewsDAN AIR va opera 12 destinații din București și Brașov. Zborul inaugural,...

DAN AIR va opera 12 destinații din București și Brașov. Zborul inaugural, pe 15 iunie

sursa foto: Facebook/ DAN AIR

E vară, perioada concediilor și a călătoriilor. În tot acest context, românii primesc vești de la un operator de zbor cu capital autohton. Se deschid noi orizonturi în sectorul aviației din România!

DAN AIR (AOC) S.R.L., companie aeriană cu capital integral românesc, marchează un moment semnificativ pe piața operatorilor de zbor din România și din Europa prin lansarea serviciilor de curse regulate cu plecare din București și Brașov, începând cu data de 15 iunie.

DAN AIR precizează, într-un comunicat de presă, că operează zboruri de peste 5 ani și a transportat peste 3 milioane de pasageri pentru companii de renume din Europa și Orientul Mijlociu. Ce apare, însă, nou în planurile companiei? Faptul că începând cu data de 15 iunie, DAN AIR va opera zboruri în nume propriu pentru prima oară. Iar zborul inaugural este programat pe data de 15 iunie: Brașov – Stuttgart.

DAN AIR va opera 12 destinații de pe Aeroportul Otopeni și Brașov

Nu sunt singurele vești ce vin de la reprezentanții companiei aeriene cu capital integral românesc. Se anunță faptul că DAN AIR va opera 12 destinații de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) și Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav asigurând conectivitatea dintre România și alte orașe importante din Europa și Orientul Mijlociu.

Mai precis, DAN AIR va opera zboruri către următoarele destinații:
– București: Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Beirut, Londra, Barcelona, Madrid, Malaga și Valencia

– Brașov: Bruxelles, Nuremberg, Stuttgart, Londra și Barcelona

„Lansarea curselor regulate ale DAN AIR vine ca un suflu nou în industrie”

Experiențele neplăcute pe care le trăiesc zilnic pasagerii companiilor low-cost din cauza politicilor restrictive cu privire la bagaje și alte servicii adiționale vor rămâne doar o amintire neplăcută pentru pasagerii DAN AIR.

În contextul evenimentelor recente care au afectat negativ piața aviatică din România, precum falimentul unor companii, dar și experiențe neplăcute raportate de către clienții companiilor low-cost, lansarea curselor regulate ale DAN AIR vine ca un suflu nou în industrie.

Cu o echipă de profesioniști, având o vastă experiență în domeniu și o reputație solidă, DAN AIR își propune să ocupe un loc important pe piața locală, oferind curse de linie la prețuri competitive cu cele ale operatorilor low-cost, iar pasagerii vor beneficia de bagaje și catering gratuit la bordul aeronavelor DAN AIR”, se menționează în comunicat.

Pasagerii pot achiziționa bilete online, pe site-ul companiei

Nu în ultimul rând, e de menționat faptul că lansarea DAN AIR coincide cu inaugurarea Aeroportului Internațional Brașov, un alt eveniment semnificativ pentru piața serviciilor de transport aerian din România.

Pe site-ul companiei, www.danair.ro, clienții pot găsi informații esențiale pentru pasageri. De asemenea, pot achiziționa bilete online „la cele mai competitive prețuri”. Primele destinații deschise pentru clienții DAN AIR includ Londra, Barcelona, Madrid, Valencia, Malaga, Bruxelles, Munchen, Nuermberg, Stuttgart și Beirut.

Prin lansarea serviciilor de curse de linie, DAN AIR facilitează conexiuni directe între București și Brașov, deschizând astfel noi oportunități pentru pasagerii români, dar și pentru turiști.

„DAN AIR pune siguranța pasagerilor în centrul activității sale și se angajează să ofere satisfacție și servicii de înaltă calitate. Compania își propune să devină opțiunea preferată de călătorie pentru pasagerii care s-au săturat de tratamentul necorespunzător aplicat deseori de companiile low-cost”, mai transmit reprezentanții companiei, în comunicatul de presă.

author avatar
Andrei Coman
731 afisari

4 COMENTARII

  1. O companie low cost care vinde bilete de avion mai ieftine decat cele la autobuzul comunal sau trenul personal din halta Frecatzei, nu are cum sa reziste pe piatza. Doar daca la cala mai transporta si „altceva” in afara de bagajele pasagerilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger