AcasăNewsDan Adamescu SE INTOARCE IN AREST! Omul de afaceri, arestat pentru 29...

Dan Adamescu SE INTOARCE IN AREST! Omul de afaceri, arestat pentru 29 de zile

Judecatorii au decis: Miliardarul Dan Adamescu se intoarce in arest. Omul de afaceri este arestat preventiv pentru 29 de zile.

Dupa aproximativ doua ore, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis ca exista suficiente probe astfel incat Dan Adamescu sa fie arestat preventiv. Astfel, omul de afaceri va fi din nou incatusat, urcat in masina politiei si dus in arest, dupa ce, pentru cateva minute, a fost pus in libertate, dupa ce ordonanta de retinere pentru 24 de ore ii expirase.

Miliardarul a asteptat sentinta pe holurile Curtii de Apel.

Omul de afaceri este acuzat de doua infractiuni de dare de mita. La intrarea in sediul DNA, Adamescu nu a facut declaratii presei. Milionarul a mai mers, zilele trecute, la DNA, acolo unde a dat informatii in legatura cu dosarul in care este anchetat de fapte de coruptie.

Procurorii DNA au facut, in urma cu doua saptamani, perchezitii la locuinta omului de afaceri Dan Adamescu si la firmele detinute de acesta, in dosarul in care patru judecatori sunt acuzati ca ar fi luat mita pentru interventii in dosare de insolventa. Asupra omului de afaceri exista suspiciunea ca acesta ar fi dat mita judecatorilor suspectati de coruptie de la Tribunalul Bucuresti, pentru a obtine solutii favorabile in dosare. Dan Adamescu detine compania Astra Asigurari.
Citeste si:
author avatar
Alina Costache
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger