AcasăNewsDan Adamescu, implicat in sinuciderea avocatului sau!

Dan Adamescu, implicat in sinuciderea avocatului sau!

La doar cateva zile de la retinerea si punerea in stare de arest preventiv a lui Dan Adamescu, magistratii Curtii de Apel Bucuresti si-au motivat aceasta decizie.

Se strange latul anchetei in jurul miliardarului Dan Adamescu

Iar ceea ce frapeaza de la bun inceput nu este doar faptul ca judecatorii sustin ca s-a impus arestarea preventiva pentru ca miliardarul a dat bani pentru obtinerea unor solutionari judecatoresti favorabile firmelor sale, dar si ca a  incercat, ulterior, sa ascunda darea de mita.

Stia toate probele impotriva sa!

Mai mult, in referatul procurorilor DNA se sustine – si judecatorii si-au insusit pe de-antregul aceasta ipoteza – ca Dan Adamescu ar fi exercitat presiuni directe asupra mai multor persoane implicate in aceste dosare de recunoastere a insolventei. Astfel de amenintari ar fi fost adresate  inclusiv asupra unor martori care deja depusesera denunt impotriva sa la DNA, cum este cazul martorei Dana Firestein. Astfel, dupa ce aceasta a colaborat cu procurorii, Dan Adamescu a luat legatura cu ea si a obligat-o sa isi angajeze drept avocat chiar pe cel indicat de catre miliardar. La fel de socant este si faptul ca Adamescu detinea informatii despre toate declaratiile care se dadeau impotriva sa la DNA, ceea ce nu-i poate decat ingreuna situatia juridica a omului de afaceri. Care, foarte posibil, dupa cum sustin sursele noastre, va putea fi acuzat si ca l-a impins la sinucidere pe fostul sau avocat, George Dumitru, asupra caruia ar fi exercitat de asemenea presiuni directe.

author avatar
Toni Matei
1.658 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger