AcasăNewsDan Adamescu a incercat sa influenteze justitia. Miliardarul, acuzat ca facea presiuni...

Dan Adamescu a incercat sa influenteze justitia. Miliardarul, acuzat ca facea presiuni asupra martorilor

Miliardarul Dan Adamescu a incercat sa influenteze ancheta, in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie, facand presiuni asupra martorilor, se arata in motivarea deciziei de arestare a acestuia.

In motivarea deciziei de arestare, magistratii arata ca miliardarul ar fi incercat sa influenteze un martor important, pe care incerca sa-l convinga sa depuna marturii mincinoase, ba chiar si-ar fi trimis soferul sa-l transporte pe acesta de la DNA.

Miliardarul Dan Adamescu a fost arestat pentru 30 de zile, magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti aproband, vineri, propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui omului de afaceri.

Dan Adamescu a fost retinut joi, in dosarul in care este suspectat ca le-ar fi dat mita 20.000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, de la Tribunalul Bucuresti, pentru ca acestia sa dispuna in dosare de insolventa solutii favorabile unor firme la care omul de afaceri era actionar, potrivit DNA.

Afaceristul a contestat mandatul de arestare la Inalta Curte de Casatie si Justitie, urmand ca in cursul zilei de azi sa afle sentinta.

Cititi si:

author avatar
Alina Costache
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger