AcasăNewsDambovita: O femeie a murit dupa ce a baut apa contaminata de...

Dambovita: O femeie a murit dupa ce a baut apa contaminata de la robinet

O femeie in varsta de 83 de ani, din Aninoasa, judetul Dambovita, a murit dupa ce a baut apa contaminata de la robinet, din reteaua de apa a orasului. Problemele au aparut in luna martie, cand zeci de oameni au ajuns la spital dupa ce au baut apa contaminata cu fecale.

Batrana a petrecut mult timp in spitalfiind internata de trei ori la sectia de Boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste, fara ca medicii sa o poata ajuta, starea ei degradandu-se treptat dupa ce a baut apa amestecata cu dejectii din canalizare.

„Rotavirus, apoi clostridium, deci, boli digestive. Totul de la apa pentru ca simptomele au fost aceleasi de la inceput, pana a inchis ochii. A fost apa oprita fara sa ne anunte apoi a functionat si atunci ne-am infectat toti, toata familia, si copii si nepoti, numai ca la ea a fost mai grav”, a spus Lidia Avram, fiica batranei, citata de b1.ro.

Distribuitorii de apa au fost amendati cu 35.000 de lei, iar alimentarea cu apa a fost reluata numai dupa ce a fost inlaturat orice pericol – sustin autoritatile. Familia batranei a angajat un avocat si are de gand sa ceara daune morale.

Foto: unica.md

author avatar
Alina Costache
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger