AcasăNewsDambovita: Directoarea scolii din Viisoara, unde o fetita a murit, schimbata din...

Dambovita: Directoarea scolii din Viisoara, unde o fetita a murit, schimbata din functie

Directoarea scolii din Viisoara, judetul Dambovita, unitatea de invatamant la care invatau cele trei fetite care au cazut, luni, in fosa septica, a fost schimbata din functie, a anuntat conducerea Inspectoratului scolar Judetean Dambovita. Una dintre eleve, in varsta de opt ani, a  murit in urma accidentului.

(foto: radiovocescampi.ro)

Directoarea scolii generale din Viisoara, comuna Ulmi, Loredana Stan, a fost schimbata marti din functie, fiind inlocuita cu profesoara Daniela Constanta Sirbu, potrivit unui comunicat al Inspectoratului scolar Judetean (ISJ) Dambovita.

Totodata, reprezentantii ISJ au cerut unitatii scolare constituirea unei comisii care sa stabileasca exact conditiile in care a avut loc accidentul de la scoala din Viisoara. „Recomandam acestei comisii analizarea modului in care profesorul de serviciu si-a indeplinit atributiile specifice si, daca este cazul, sanctionarea acestuia cu diminuarea salariului cu 15% pe o perioada de sase luni. Alte masuri disciplinare vor fi stabilite dupa incheierea cercetarii penale, daca va fi cazul”, se precizeza in comunicat.

Trei fetite de clasa a II-a de la scoala din Viisoara care se jucau in pauza, au cazut, luni, in fosa septica aflata in curtea unitatii. In urma acestui accident, una dintre fetite, in varsta de 8 ani, a murit.

299 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger