AcasăNewsDalia Grybauskaite ne cearta la noi acasa

Dalia Grybauskaite ne cearta la noi acasa

Dalia Grybauskaite i-a pus la colt pe politicienii romani

Aflata intr-o vizita in Romania, Dalia Grybauskaite, presedintele Lituaniei, s-a apucat sa dea indicatii pretioase politicienilor nostri.

Dalia Grybauskaite i-a pus la colt pe politicienii romani

Demnitarii romani sunt cam imaturi pentru gustul oficialului lituanian, care i-a sfatuit sa lase disputele de o parte daca vor sa obtina resurse de la UE. ”Toate tarile au dificultati. Toti ne confruntam cu batalii intre partidele politice, dar maturitatea politica inseamna ca, orice ideologie politica ar avea partidul din care faceti parte, trebuie sa intelegeti ca poporul dumneavostra este primul care conteaza, iar bataliile ideologice sunt cele mai putin importante”, le-a transmis Dalia Grybauskaite politicienilor romani, sugerandu-le un comportament mai responsabil.

”Daca nu veti fi capabili sa va maturizati, sa va comportati responsabil politic, atunci povara va fi pe umerii poporului. Nu veti putea avea suficiente resurse financiare de la UE, nu vi se va deschide zona Schengen. Si acesta va fi esecul tuturor partidelor politice”, a conschis presedintele Lituaniei. Discursul intepat al Daliei Grybauskaite a primit o replica pe masura din partea premierului Victor Ponta. ”Asa-s toti presedintii in Europa, sunt foarte sfatosi. Prim-ministrii sunt cu treaba”, a comentat Ponta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger