AcasăNewsDaesh confirma ca Najim Laachraoui a fost artificierul in atentatele din Paris...

Daesh confirma ca Najim Laachraoui a fost artificierul in atentatele din Paris si din Bruxelles

Jihadistii i-au prezentat pe fratii Bakhraoui si pe Najim Laachraoui ca pe niste ”cavaleri” ai dreptatii

Ultimul numar al Dabiq, revista de propaganda ISIS, a indicat ca jihadistul belgian, care facea parte din comandoul ce a actionat, in 22 martie, pe aeroportul Zaventem, a pregatit explozibilii in atentatele din Paris si Bruxelles.

Jihadistii i-au prezentat pe fratii Bakhraoui si pe Najim Laachraoui ca pe niste ”cavaleri” ai dreptatii

Dabiq le aduce un omagiu celor trei teroristi care au facut sa curga sange in capitala Belgiei, in 22 martie, furnizand cate o scurta biografie, informeaza RT. In privinta lui Najim Laachraoui, alias Abu Idriss, licentiat in electronica,  care a trecut ”de partea cauzei” in 2013, in Siria, Dabiq asigura ca a fost artificierul in atentatele din Paris, din 13 noiembrie 2015 si in cele din Bruxelles, fiind confirmate suspiciunile anchetatorilor. Dabiq mai arata ca Ibrahim si Khalid El Bakraoui, morti in atentatele din Bruxelles, se afla la originea acestora dar si a celor din capitala Frantei. ”Toate pregatirile pentru raidurile din Paris si din Bruxelles au inceput cu Khalid si fratele sau mai mic, Ibrahim”, scrie Dabiq, care, aflati in inchisoare, au avut o revelatie si au decis sa ”traiasca pentru religie”.

Un francez, suspectat ca a furnizat arme in atentatele din Franta

Politia spaniola l-a retinut, ieri, la Malaga, pe un francez de 27 de ani, Antoine Denevi, acesta fiind inculpat pentru trafic de armament. Denevi este suspectat ca a furnizat armele de care s-a folosit Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici dintr-un supermarket din Paris, in 9 ianuarie 2015, soldat cu patru morti, a informat politia. Antoine Denevi era cautat in Franta si avea un mandat international de arestare pe numele sau.

author avatar
National
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger