AcasăNewsDaea sare gardul dupa oi

Daea sare gardul dupa oi

Petre Daea - un ministru surprinzator de simpatic, deci atipic

Ajuns cu caravana ”Alege oaia!” la Bistrita-Nasaud, Petre Daea a surprins asistenta a sarit mai multe garduri pentru a putea ajunge alaturi de oile aduse in tarcurile instalate cu ocazia evenimentului in oras.

Petre Daea un ministru surprinzator de simpatic deci atipic

Dupa discutiile cu oficialii si oamenii prezenti la targul organizat oriunde poposeste caravana lui Daea, ministrul Agriculturii a tinut sa mai vada o data oile atat de dragi, motiv pentru care s-a dus din nou la tarcuri. Ajuns acolo, fara nici un avertisment, Daea a sarit gardul unui tarc si a ajuns in mijlocul turmei. Dupa ce s-a pozat cu ciobanii, ministrul a escaladat alte doua garduri pentru a baga in seama si niste berbeci. Una peste alta, Petre Daea a reusit inca o data sa surprinda (placut, spre deosebire de majoritatea colegilor sai ministri) intreaga lume. Ba in plus si sa demonstreze ca are o conditie fizica de invidiat pentru cei 68 de ani din dotare. Anterior demonstratiei sportive, ministrul Agriculturii a sustinut si ca se are in vedere o noua reglementare legislativa menita sa reduca, in favoarea tinerilor fermierii romani, posibilitatea cumpararii terenurilor de catre straini. Concret, Daea spune ca succesiunea preemptorilor in acest domeniu va fi reglementata astfel incat primii beneficiari sa fie cei care au folosit in arenda terenurile respective iar arendasii sa fie urmati de tineri si, la final, de Agentia Domeniilor Statului.

author avatar
Simona Badulescu
194 afisari

1 COMENTARIU

  1. Uite Daia, Uite Daia cum sare gardul si oaia, de ce Daia de ce Daia ai sarit gardu si oaia, uite daia uite daia hooooop sasa sa sa, sa vezi daia sa vezi daia cum sarea gardu si oaia sincaodata mai flacai..opasa. ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger