AcasăNewsDacian Cioloș mai vrea un „PACT” politic al Opoziției. I-au spus „astrele”...

Dacian Cioloș mai vrea un „PACT” politic al Opoziției. I-au spus „astrele” că acum e momentul

 Liderul PLUS, Dacian Cioloş, afirmă că România are nevoie de un „PACT” în interiorul Opoziţiei care să clarifice cât de curând ce îşi doreşte aceasta după viitoarele alegeri. Cu atât mai mult cu cât „avem un moment astral, o ocazie unică pentru România”, a postat acesta pe contul personal de Facebook.

Dacian Cioloș președintele PLUS Sursa foto Twitter

„Un bun procent electoral te onorează, dar adevărul e că” ceea ce contează este „numărul impresionant al celor care te mandatează să lucrezi pentru ei”. Liderul PLUS afirmă că este esențial ca politicienii să se concentreze pe nevoile și dorințele societății. „Avem un moment astral, o ocazie unică pentru România”. El a comunicat faptul că „vechea” gândire a clasei politice trebuie înlocuită „complet” cu cea care îl pune pe cetățean în centru. „De asta e nevoie să alegem cât de curând ce ne dorim”, îi îndeamnă Cioloș pe cetățeni.

Fostul șef al cabinetului technocrat de acum trei ani mai scrie că acum este momentul pentru proiectarea viitoarei guvernări, care să asigure „reforma statului și [pe] cea administrativă”, și nu uită să-l laude pe un „președinte implicat”, precum și „Opoziția vie și determinată” din ultimii ani.

Cioloș scrie că, după succesul de la europarlamentare, e momentul să „ne dedicăm problemelor interne. România are nevoie de un PACT în interiorul Opoziţiei care să clarifice cât de curând ce ne dorim de la viitoarele alegeri”. Liderul alianței USR-PLUS susține că guvernarea trebuie „gândită încă de pe acum” și discutată de „forțele politice”, altminteri s-ar crea „fragmentare și neliniște între forțele de Opoziție”, fiindcă nu au hotărâtă o cale pe care să o apuce. Această lipsă ar putea duce la o lipsă de „performanță guvernamentală” care va dezamăgi votanții actualei Opoziții.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
128 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger