AcasăNewsDacia surprinde din nou ! Vine la Geneva cu doua modele noi...

Dacia surprinde din nou ! Vine la Geneva cu doua modele noi

Dacia vine la Salonul Auto de la Geneva cu doua modele care vor incanta soferii.

Persoanele interesate vor putea admira, pe 5 martie, la Salonul Auto de la Geneva (deschis pentru public intre 7 si 17 martie 2013), doua modele, Dacia Duster facelift si noul Logan MCV.

Loganul MCV va dispune de elemente noi de design, dar si o alta de platforma tehnica. Spatele masinii va fi redesenat, iar lampile de stop vor fi complet noi. Pentru familisti, noul MCV are un avantaj pentru ca va avea un portbagaj mai mare, iar pasagerii din spate se vor bucura de mai mult spatiu.

Dacia Duster va primi un aspect diferit fata de cel pe care il au celelalte modele, Sandero si Logan, cu stopuri verticale si un spoiler distinct. Acesta va dispune de faruri noi, de o grila speciala a radiatorului si de un interior redesenat. Vehiculul a fost unul de succes pentru grupul francez Renault.

Duster reprezinta aproximativ 45% din productia totala realizata la Uzina Dacia. Acest model a fost foarte apreciat si a castigat numeroase premii acordate de specialistii in domeniu. Duster a fost denumit  „Masina Anului 2011” in Romania, dar si in Croatia si a obtinut trofeele „SUV-ul Anului 2011 » in Romania, „Autobest 2011”, „Cel mai 4×4 al anului 2012” in Franta, „Argus” (la categoria vehicule de familie) in Franţa si titlul de „Campion la Valoarea Reziduala  2011” in Germania.

author avatar
Anca Murgoci
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger