AcasăNews"Daca semana cu taica-sau, ar fi fost zbanghie!". Vadim a prins drag...

„Daca semana cu taica-sau, ar fi fost zbanghie!”. Vadim a prins drag de EBA

Corneliu Vadim Tudor nu mai inceteaza sa o laude pe Elena Basescu

Desi in trecut nu avea o parere prea inalta despre mezina presedintelui Traian Basescu, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, se pare ca si-a reconsiderat pozitia fata de EBA.

Corneliu Vadim Tudor nu mai inceteaza sa o laude pe Elena Basescu

Corneliu Vadim Tudor are numai cuvinte de lauda la adresa colegei europarlamentar  Elena Basescu.  Respectuoasa, serioasa, muncitoare, o adevarata comoara la casa omului. Mai mult, liderul PRM sustine ca mezina familiei prezidentiale are o mare calitate: nu s-a aruncat in partea lui taica-sau.

”Ea e foarte lipicioasa, asta mica (Elena – n.r). Seamana cu maica-sa. Daca semana cu taica-sau ar fi zbanghie. Asta e farmecul lui Basescu, are o privire slanino-fainoasa, cu un ochi la slanina si cu unul la faina”, a mai spus Vadim Tudor.

author avatar
eNational
469 afisari

2 COMENTARII

  1. TE DAI BINE BA PE LINGA KIOR BA PE LINGA EBA DOAR DOAR OI SCAPA DE PUSCARIE..,O -NDRAGISI ASA BRUSC P’ASTA MICA SI PE TACSU , PANA LA INCIDENTU’ CU SEDIU PRM STERGEAI CU EI PE JOS PRIN ROMANIA MARE, CITE STICLE DE WHYSKEY ZICEAI CA BEA KIORU’ PE ZI?…

  2. Basescu nu a fost zbanghiu din nastere! Fratele unei tinere violate de dumnealui i-a aplicat o corectie incat aproape ca l-a desfigutat: cicatricea de pe obraz si…deranjamentul optic. Basescu a luat atunci o bataie zdravana, dar nu i-au fost rupte oasele. Chestiunea s-a racit dupa o asa-zisa impaciuire la Militie, avandu-l ca ,ediator pe un ofiter de militie cam tuciuriu, ce s-a stins din viata la inceputul anului trecut, in 2012. Eba nu-i facuta decat cu Basescu. CVT prinde in mod voit niste… ”planoare sovietice”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger