AcasăNewsDaca Obama pierde Casa Alba, o pierde si pe Michelle

Daca Obama pierde Casa Alba, o pierde si pe Michelle

Revista National Enquirer a dezvaluit cu o zi inainte ca americanii sa mearga la urne ca Michelle Obama e pusa pe divort. Nu ca i-ar ajuta lui Barack la alegeri!

Obama lupta la prezidentiale si pentru a o recastiga pe Michelle

Celebrul magazin este cel care a dezvaluit in premiera despre relatia lui Bill Clinton cu Monica Lewinski. De data asta Donald Trump este cel care a sugerat primul ca divortul prezidential e iminent.

De trei ori s-au inaintat actele de divort

Michelle

Michelle Obama a fost intotdeauna o femeie de cariera. Iar functia de Prima Doamna a SUA i s-a parut a fi incununarea viselor sale. Numai ca Barack, cel care o adusese la Casa Alba, risca sa-i strice doamnei al doilea mandat prin lipsa lui de ambitie. National Enquirer dezvaluie ca Michelle s-a intalnit de nenumarate ori cu avocati si a intocmit de trei ori actele de divort. „Barack si Michelle fac un spectacol grozav in public, dar cum nu mai sunt camerele de luat vederi pe ei, cum isi sar la beregata”, a dezvaluit o sursa de la Casa Alba, citata de National Enquirer. „Divortul” are o istorie veche, care a debutat in 2000, anul in care Barack a pierdut alegerile pentru un scaun senatorial.

„Viitor sigur si stabil”… pe naiba!

Obama a promis americanilor „un viitor sigur si stabil”. Tot asta i-a promis si nevestei, ca sa fie alaturi de el in cursa politica. Cand a pierdut fotoliul de senator, Michelle pac! A intocmit actele de divort, fiindca sotul „a riscat viitorul sigur si stabil al familiei”! Nici dupa ce au ajuns la Casa Alba, Michelle nu l-a slabit. Anul trecut i-a spus unui avocat „ca a ajuns la capatul rabdarii si ca mariajul ei e terminat”. Era suparata ca presa a dezvaluit cat cheltuie in vacante. Chiar inainte de aniversarea a 20 de ani de casnicie, la 3 octombrie, in plina campanie, Michelle a explodat din nou. De data asta era suparata pe „prestatia dezastruoasa” a sotului in campanie.

author avatar
Adina Mutar
688 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger