AcasăNewsDacă nu te omoară COVID, te ucide neglijenţa din spital! Femeie decedată...

Dacă nu te omoară COVID, te ucide neglijenţa din spital! Femeie decedată după ce ar fi fost extubată din greşeală!

Spitalul “Victor Babeș” din CapitalăDacă nu te omoară COVID, te ucide neglijenţa din spital: femeie decedată după ce ar fi fost extubată din greşeală

Caz şocant la Spitalul “Victor Babeș” din Capitală: o femeie internată la Terapie Intensivă a murit după ce ar fi fost extubată din greșeală de un brancardier.

Respectivul angajat ar fi trebuit să ridice din salon un pacient care decedase, însă i-a confundat și astfel ar fi ajuns să o extubeze pe femeia care încă mai respira şi se lupta cu virusul.

Poliţia a demarat o anchetă

Managerul spitalului a confirmat că un pacient a decedat în spital. Acesta a spus că a fost anunțată poliția, care va stabili dacă va fi demarată o anchetă. Joi seară, Poliția Capitalei a transmis că a fost demarată o anchetă pentru a stabili condițiile în care a murit femeia.

Se fac activități investigative și de cercetare penală, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă și necropsia, au mai transmis polițiștii.

În seara de 10 decembrie, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3.

Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanșat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3„, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Joi, au fost raportate 7.067 de noi cazuri de infectare cu COVID-19

Ieri, au fost confirmate 7.067 de noi cazuri de infectare cu COVID-19, în ușoară scădere față de bilanțul anterior. 1288 de pacienți sun la terapie intensivă, dintre care 358 sunt intubați. 127 decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, potrivit celui mai recent bilanț.

Până joi, 10 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 539.107 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), transmite Grupul de Comunicare Strategică. 434.679 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.067 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

author avatar
Andrei Ștefan
220 afisari

1 COMENTARIU

  1. Extubarea se face de catre medic sau cel mult de o asistenta cu o anumita calificare.
    Daca brancadierul a facut asta, inseamna ca a mai facut in trecut, i s a mai spus sa faca asta
    Mai.mult, dupa 2 -3 ore de la deces, decedatul trebuie sa ramana in salon, SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA.Asa zice legea.Tocmai ca sa se stabileasca ca e deces si nu o moarte clinica.
    Inainte de transportul la morga, MEDICUL SI ASISTENTA TREBUIE SA VERIFICE INCA ODATA functiile vitale ale celui considerat decedat.
    Apoi e preluat de brancardier.
    Pica brancadierul caruia i s a impus sa faca treaba medicului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger