AcasăNewsDacă nu-i în fruntea țării, măcar în fruntea Crucii Roșii. Majestatea Sa...

Dacă nu-i în fruntea țării, măcar în fruntea Crucii Roșii. Majestatea Sa Margareta, realeasă președintă

Crucea Roşie Română şi-a ales conducerea. Astfel, Majestatea Sa Margareta a obţinut un nou mandat de preşedinte, iar Raed Arafat a fost reales vice-preşedinte al organizaţiei. Cel din urmă a anunţat înfiinţarea Consiliului Naţional de prim-ajutor al Populaţiei.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei Sursa foto Facebook

După patru ani de mandat, Majestatea Sa Margareta a fost realeasă sâmbătă preşedinta Crucii Roşii. Este  o tradiţie începută de reginele Elisabeta, Maria și Elena, care au fost în fruntea organizaţiei şi s-au implicat în timpul Războiului de Indenpendenţă, dar şi în Primul şi cel de-al Doilea Război Mondial.

Vicepreşedintele Raed Arafat a anunţat în cadrul acestui eveniment e că va crea Consiliul Național de prim-ajutor al populației, în care Crucea Roșie va avea un rol primordial. S-au ales și conducerile filialelelor Crucii Roșii din toată țara. Pintre candidații cu notorietate a fost Viorel Catarmă, pentru funcția de vicepreședinte.

Sursa foto Facebook

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, este șeful Familiei Regale a României și suveranul Casei de România, începând cu ziua de 5 decembrie 2017, când a succedat tatălui său, Regele Mihai I. Titlul său dinastic este „Majestatea Sa Regina”, dar Majestatea Sa a decis ca „pentru moment” să continue purtarea titlului de „Custode al Coroanei” în împrejurările oficiale.

Crucea Roșie Română asistă persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză.  Ea se află sub egida Comitetului Internațional al Crucii Roșii (CICR), care are sediul la Geneva. Aceasta este o instituție umanitară, independentă care a pus bazele Mișcării de Cruce Roșie, în anul 1863.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
473 afisari

6 COMENTARII

  1. Cine in fruntea tarii??,fica unui tradator de neam si tara ?.
    Ce merite are aceasta Margareta ?,terminati cu pupincureala la comanda .
    Ori suteti prosti ! ori niste loaze .

  2. Deci, Crucea Roșie România are în frunte doi alogeni. Normal, ca și la Cotroceni etcetera, e ceva firesc, în colonie.

  3. Sa facem o petitie sa cerem un referendum pt monarhie. Republica e un halogen neconstitutional deoarece a fost impusa prin forta de neamurile proaste bolșevice fara referendum popular.

  4. Domnule Presedinte Klaus cer odata cu referendumul de revizuirea constitutie si buletin cu intrebarea vreti revenirea la monarhie? Desi traim intr-o monarhie furata nimeni nu a sesizat asta de mai bine de 70 de ani. Pai i ilegal.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger