AcasăNewsDaca iese primar, Prigoana face transportul de suprafata gratuit

Daca iese primar, Prigoana face transportul de suprafata gratuit

Silviu Prigoana

Intrat in cursa pentru Primaria Capitalei, Silviu Prigoana si-a inaugurat sediul de campanie electorala pe care l-a botezat „Magazinul de solutii pentru Bucuresti”, angajandu-se ca va face gratuit transportul public de suprafata, daca va iesi primar.

Silviu Prigoana

Pe langa aceasta propunere, Prigoana mai vrea sa-i scoata pe parlamentari din Casa Poporului si sa foloseasca celebra cladire pentru aducerea de bani la buget. „Palatul Parlamentului sa revina la denumirea initiala de Casa Poporului si Casa Poporului sa devina Meca turismului mondial, pentru ca e cea mai mare cladire civila de pe planeta si e pacat sa nu exploram potentialul cladirii”, a spus Prigoana fara a preciza unde va muta activitatea celor doua Camere ale Parlamentului.

Cat despre transportul gratuit el a demonstrat ca acest lucru se intampla deja in 120 de tari si in 20 de orase din comunitatea europeana, dand ca exemplu Praga. Calculele sale arata ca 66% din bugetul RATB este subventionat si ca intreg aparatul pentru elaborarea de tichete si plata controlorilor „cheltuie 20% din buget”.

„Propun pentru Bucuresti renuntarea la maturi, pentru ca matura plimba praful din stanga in dreapta”, a mai spus Silviu Prigoana.

author avatar
Ciprian Purice
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger