AcasăȘTIRI EXTERNECimitirul Pere Lachaise, vandalizat de ucraineni! Este incredibil ce au putut face...

Cimitirul Pere Lachaise, vandalizat de ucraineni! Este incredibil ce au putut face fanii lui Zelenski! (FOTO)

stickereCimitirul Pere Lachaise, vandalizat de ucraineni! Este incredibil ce au putut face fanii lui zelenski! (FOTO)

Cimitirul Père Lachaise, unul dintre simbolurile Parisului, a fost vandalizat de ucraineni, potrivit presei internaționale! Pe mormintele marilor personalități ale lumii au fost lipite autocolante cu mesaje de sprijin pentru ucraineni și președintele Volodimir Zelenski!

Pe pietrele funerare ale unor personalități istorice celebre au apărut autocolante cu simboluri ucrainene și un apel de susținere a liderului de la Kiev.

Père Lachaise, cel mai faimos cimitir din Paris

„Dacă aș fi în viață, l-aș sprijini pe Zelenski”, scrie pe stickere. Inscripția este realizată, se pare, în limba engleză, fiind un mesaj adresat numeroșilor turiști din întreaga lume care vizitează cel mai faimos cimitir din Paris.

Nu se știe cine a lipit autocolantele, dar presa internațională scrie că este vorba despre refugiați ucraineni.

Astfel, au fost vandalizate pietrele funerare ale personalităților Oscar Wilde, Edith Piaf, Jim Morrison, Frederic Chopin, Honore de Balzac, Moliere, Marcel Proust, Isadora Duncan, Delacroix și alții, potrivit thesaxon.org.

Sute de morminte vandalizate

Aceste stickere au fost văzute, de asemenea, și pe pietrele funerare care au devenit atracții locale.

Stickerele au fost lipite pe sute pe morminte. Unii parizieni sunt revoltați de acțiune, susținând că aceste autocolante au fost lipite de simpatizanți naziști sau chiar de refugiații ucraineni.

În Federația Rusă, această acțiune a fost deja numită „profanarea mormintelor” și s-a cerut autorităților pariziene să intervină. Acestea, însă, nu comentează situația.

author avatar
Andreea Vlad
2.818 afisari

8 COMENTARII

  1. Cioloveci idioți și cerșetori. Lumea nu realizează, încă, dar ăștia-s mult mai prăpădiți decît mujicii!

    • Sunt periculoși, Barbule. Mujicii sunt amărâți, „refugiații” sunt obraznici, aroganți și nemernici. Au impresia că lumea trebuie să li se așeze la picioare.
      Ce-am văzut prin București, m-am crucit, nu alta! Madame din Ucraina cu plozi ale căror cărucioare și țoale costau cât nu știm noi să numărăm, omule! Rahați cu ochi de 20 de ani, obraznici, pe la terase, de era să-i bat pe unii din ăștia, tupeiști scârboși.
      Dar, vestea bună e că toată variola asta ucraineană e pe terminate. Trei luni le mai dau, hai cinci, după care vor deveni personajele cele mai detestate de opinia publică.
      Abia aștept!

  2. Ce jegosi ucrainenii astia, au ajuns sa profaneze morminte. Lumea incepe sa ii vada asa cum sunt ei de fapt.

  3. Ucrainieni sau rusi,tot un drac. Barbari la limita cea mai scazuta in regnul animal. Nu prea departe se afla si occidentalii parsivi, care profita de aceasta situatie. Mi-e scarba ca si noi romanii, indobitociti de televiziuni submediocre, am ajuns sa credem minciuna occidentala. Ucraina si Rusia au fost si vor fi cei mai mari dusmani ai nostri. Li se alatura Ungaria, Bulgaria, Iugoslavia si mai proaspata „Republica Moldova”. De ce oare nu ne vedem noi de talharii nostri din parlament si ne bagam in seama unde nu ne fierbe oala?

    • Asadar SUA incurajeaza barbaria ucrainiano/sovietica pentru ca Ucraina este creata de Stalin cu teritorii furate de la tarile vecine, inclusiv Romania. Romanii care-i primesc in casele lor sunt in mare pericol.

  4. Acestia sunt barbarii si asasinii ucrainieni , iar bestialitatea lor manifestata mondial este alimentata de SUA. Ura ucrainienilor este bestiala, inumana. Pentru comentariile mele argumentate facebook m-a blocat. Sa intelegem ca ucrainienii au complice si facebook?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger