AcasăNewsDa-o dracului de guvernare, Opozitia e-n calduri

Da-o dracului de guvernare, Opozitia e-n calduri

Mana dreapta a liderului PNL, politicianul-pastor Ben Oni Ardelean a fost surprins de paparazzi boncaluind pe langa o nurlie angajata a Senatului

Daca nici Dancila nu-i place, Dragnea poate sa-si darame linistit si al treilea guvern. De fapt, poate sa faca orice din moment ce lui Klaus Iohannis ii tremura bufantii in fata PSD-ului iar Opozitia e in zen.

Mana dreapta a liderului <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpnl title=PNL data wpil keyword link=linked>PNL<a> politicianul pastor Ben Oni Ardelean a fost surprins de paparazzi boncaluind pe langa o nurlie angajata a Senatului

Sezonul de imperechere nu a mai asteptat primavara in acest an ci a debutat in forta la PNL. Unde Ben Oni Ardelean – parlamentar, om nr. 2 si sforar recunoscut in PNL plus pastor baptist ultrabogat in civilie. Desi este un personaj extrem de important in PNL – principalul partid al Opozitiei, pe Ardelean l-a durut in cot de zbaterile liberalilor preocupati de declansarea alegerilor anticipate si blocarea numirii Vioricai Dancila in fruntea Guvernului Romaniei. Indragostit lulea de o tanara angajata la Senatul Romaniei (o satena cu vino-ncoace numita Ioana si care conduce o masina pe a carei placuta de inmatriculare scrie ”ZEN”), Ardelean a ignorat spumele facute de penelisti (spumitele ca sa fim mai exacti) si si-a vazut doar de giugiulelile lui cu Ioana. Greu incercat de amorul nabadaios, pastorul Ben Oni nu a mai tinut cont de pericolele care pandesc un politician in spatiul public, motiv pentru care a fost filmat in mai multe ipostaze in care boncaluieste ca un cerb indragostit lulea in jurul Ioanei. Filmuletele si pozele publicate in mass media includ si o scena demna de de un film gen ”9 saptamani si jumatate”, in care ce-i doi amorezi nerabdatori se saruta patimas si lung intr-un hol in timp ce asteptau liftul. Imagini care nu pot decat sa-i bucure atat pe baptistii care vad cat de fericit este pastorul lor cat si pe familia acestuia. La fel de sigur este si ca, dat fiind interesul focalizat in totalitate pe nurii Ioanei, Ardelean a lasat balta itele trase in PNL, Parlament si nu numai. Nu ca asta ar fi deranjat cu ceva lipsa de activitate si de strategie a liberalilor, dar detasarea politica totala a nr. 2 din PNL in timpul unei crize declansate de partidul aflat la putere spune ceva despre (in)eficienta actualei Opozitii.

Orfelinul PNL      

Pana miercuri, liberalii mai puteau spera la o mana de ajutor data de Cotroceni in lupta cu pesedistii. In fond, ”strada” tinea cu Iohannis iar acesta nu uita sa pomeneasca de ”penalii” de la PSD, de violarea Justitiei si de cimentarea unei democratiii adevarate in Romania ori de cate ori scotea nasul in afara Cotroceniului – teze bune sa anime cat de cat Opozitia. Iata insa ca Iohannis s-a predat cu arme si bagaje lui Dragnea si nu a indraznit sa deranjeze cu nimic cocul viitoarei premierite. Iar asta inseamna ca liberalii sunt acum pe cont propriu, cu balbaielile si lipsa de imaginatie de care dau dovada constant in ultimii doi ani. Iar cum de o viitoare adoptie politica nu mai poate fi vorba (ba ar fi chiar pagubos pentru liberali ca Iohannis sa redevina asistentul lor paternal), ar fi cazul ca penelistii sa-si puna creierii pe moate si sa redevina politicieni. De aia rai, capabili macar sa muste din puterea pesedista pana la viitoarele alegeri. Daca nu sunt in stare, liberalii n-au decat sa-si gaseasca cu totii niste Ioane, daca tot ard gazul degeaba prin Parlament. Cu doamnele liberale va fi mai greu, dar s-or descurca si ele in vreun fel.

author avatar
Simona Badulescu
1.582 afisari

3 COMENTARII

  1. HAIDUCIA IN RO ESTE ATAT DE MARE INCAT TREBUIE SA INTERVINA NATO. NATO TREBUIE SA DESEMNEZE UN PREMIER MILITAR . In democratia balcanica si GRECIA SI TURCIA au avut perioade cand GUVERNELE lor au fost conduse de catre GENERALI MILITARI pentru a readuce in coordonate normale mersul istorie acestor state.

  2. Acest BEN ONI ARDELEAN este un slinos care se da inteligent. Foloseste biserica baptista si pe adeptii acesteia in lupta politica si sforarile mizerabile ce le tuteleaza !!!Invitat permanentla A3 se da rotund pe acolo sprijinit de gadea !! Pana cand se mai amesteca religia cu politica !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger