AcasăNewsDa’ Elena Udrea există?

Da’ Elena Udrea există?

Procurorii DNA, după ani de transpirație și lăsat dosarul să se prăfuiască în sertar, au ajuns la o descoperire epocală. Monumentală și intergalactică. Ar fi supus-o la surghiun pe Elena Udrea, dar nu mai au pentru ce. Iar unde e lege, sigur că nu e tocmeală. Cum s-o bage la pușcărie sau mai știu ce când legea o apără?

Eu sunt convins că au lucrat, că au cercetat, că au răscolit peste tot, dar, ironia sorții, Elena Udrea e nevinovată. Hai că se poate.

Denunț cu basme de Ispirescu

Sunt convins și că madmoazela de Pleșcoi a fost sinceră în anchetă, a colaborat cu procurorii și cu cine mai era cazul, dar a durat până ce procurorii au fost nevoiți să se dea cu capul de pragul de sus. Pe cel de jos, cu litere mici de tot, pe care timp de ani și ani nu au reușit să le vadă, scria că femeia e nevinovată. În termeni juridici, asta se numește inexistența faptei. Ce dosar Microsoft, ce șpăgi, ce mituitori? Nu există. Geaba iureș și zgomot peste gârla ce ne desparte de Statuia Libertății, geaba scandaluri prin Germania coanei Merkel, geaba anchete pe unde nici nu ne trecea prin cap. Acum, s-a lămurit. Fapta nu există. Încep să fiu convins că nici banii ăia de care vorbea mapamondul nu există. Dacă nu erau, Nuțica de la Pleșcoi ce să ia? Și la câți se zice că ar fi fost, unde era să-i țină, că se vedeau? Că ar fi fost doi turnători, pardon, denunțători, mai contează acum, când fapta nu există? Poate or fi traversat pe lângă zebră, i-a prins miliția, iar ei, ca să scape, au scris despre Elena Udrea niște chestii, niște întâmplări imaginare. Iar ea, știindu-se nevinovată, a făcut niște zile prin arestul insalubru pentru că nu a vrut să recunoască. Și ce să recunoască, în fond? Fapta nu există. Acum, mă gândesc că nici pe vremea aia nu exista, și atunci de ce i-or fi confiscat ăia sutienul când au trimis-o la relache în celulă? Cum să-i confiști unei femei sutienul atât timp cât n-a trecut nici de pagina de gardă a Codului penal? Oricum, e bine că justiția și-a spus cuvântul și a făcut dreptate. Fapta nu există. Da’ Elena Udrea există? Cred că nici ea.

author avatar
Valentin Boeru
3.300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger