AcasăNewsCUTREMURATOR: Trei frati, obligati sa-si duca traiul intr-un COTET de animale, intr-o...

CUTREMURATOR: Trei frati, obligati sa-si duca traiul intr-un COTET de animale, intr-o zona de LUX a Iasului!

Trei frati din Iasi traiesc o adevarata drama dupa ce parintii lor i-au parasit, hotarand sa-si traiasca fiecare viata fara sa le mai pese de copiii pe care i-au facut impreuna. Copiii isi duc traiul intr-un cotet cedat de bunicii lor.

Iasmina, Andrei si Marian din comuna ieseana Barnova au o poveste cutremuratoare. Abanadonati de cei care le-au dat viata, fratii isi duc traiul intr-un cotet de animale primit de la bunicii lor, insa acesta este locul caruia ei ii spun „casa”. Singurul ajutor pe care-l mai primesc este din partea unei matuse care le mai da din cand in cand cate ceva de mancare, iar un vecin le-a oferit un aragaz cu doua ochiuri si o butelie cu gaz, scrie bzi.ro.

Marian, baiatul cel mare tine loc de mama si de tata pentru fratii mai mici, renuntand la liceu pentru a putea munci ca sa stranga banii necesari traiului de zi cu zi. Rolul de gospodina a casei ii revine Iasminei, care, la cei 10 ani ai ei, face curatenie si incalzeste mancarea pentru toti. Patul pe care-si odihnesc seara trupurile plapande sunt in realitate niste gramezi de paie acoperite cu paturi, iar putinele haine le tin intr-un dulap improvizat.

Mama copiilor, din localitatea Cercu, comuna Barnova, le promite ca se va intoarce acasa intr-o buna zi, dar copiii nu au mari sperante.

„Eu trec in clasa a VIII-a si trebuie sa ma inscriu la scoala. Stiu ca nu pot avea ce au toti copiii, dar macar nu mai mananc bataie. Nu stiu daca o sa pot merge la liceu pentru ca trebuie sa am grija de sora mea cat timp Marian este plecat la munca. Nu prea am avut jucarii si nici prieteni, iar acum sunt mare. Mi-e dor din cand in cand de mama si stiu ca intr-o zi va veni. Vreau sa mergem cu ea…”, le-a povestit Andrei jurnalistilor de la bzi.ro.

Foto: bzi.ro

author avatar
Alina Costache
535 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger