AcasăNewsCutremurator! Timp de 19 ani s-a hranit doar cu lapte

Cutremurator! Timp de 19 ani s-a hranit doar cu lapte

Un caz incredibil a iesit abia acum la iveala. O tanara de 19 ani a fost hranita toata viata sa cu lapte.

Abia acum a ajuns la spital. Desi are 19 ani, ea cantareste 16 kilograme pentru ca a fost hranita de mama sa, care are probleme psihice, numai cu lapte si apa cu zahar. Tanra a ajuns la spitalul de pediatrie „Sfanta Maria” din Iasi, unde a fost pusa imediat pe perfuzii, cantarita si masurata, iar medicii s-au ingrozit. Avea 118 cm inaltime ca pentru un copil de varsta de 6, 7 ani. Potrivit stirileprotv.ro, la 18 ani si 11 luni, Adina vorbeste ca un copil de 3 si se minuneaza de tot ce este in jurul ei. Abia acum fata a invatat ce inseamna hrana adevarata si a inceput sa manance si mancare adevarata.

Medicii spun ca Adina are grave carente alimentare si retard psihic – cauzat tocmai de relatia nefireasca avuta cu mama ei, dar si de lipsa unei alimentatii adecvate.

„Este o relatie toxica. Mama a abordat-o ca pe un sugar si a ramas in aceasta legatura. Nu cred ca e vorba de dragoste, ci efectiv o dependenta, o nevoie de a fi impreuna, tocmai pentru ca ea sa nu isi urmeze tratamentul pentru schizofrenie. Daca s-ar fi intrerupt aceasta legatura profunda, dar nociva, intre mama si copil, poate ca fetita s-ar fi dezvoltat normal, dovada: sora ei geamana, care merge la scoala, socializeaza, a evoluat fizic si psihic normal”, spune profesor doctor Marin Burlea, seful clinicii spitalului de Copii Iasi.

Fata are dintii distrusi, nu i-a crescut parul, nu socializeaza, si desi este majora se bucura de o carte de colorat ca un copilas. Familia fetei se apara spunand ca ea a refuzat mancarea, a mancat numai lapte, a refuzat ingrijirea,si nu a vrut sa colaboreze cu familia.

author avatar
Andra Nesu
593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger