AcasăNewsCUTREMURĂTOR: Tânără sechestrată şi obligată să se prostitueze timp de o lună

CUTREMURĂTOR: Tânără sechestrată şi obligată să se prostitueze timp de o lună

O tânără în vârstă de 21 de ani, din judeţul Braşov, a fost sechestrată împreună cu fetiţa ei timp de aproape o lună, într-o locaţie din Bucureşti şi a fost obligată să se prostitueze. Agresorul, un tânăr de 19 ani, a fost reţinut de DIICOT şi a primit, luni, mandat de arestare pe 30 de zile.

Foto Twitter

Un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, pentru trafic de persoane şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit procurorilor, acesta este suspectat că a racolat prin intermediul Facebook o femeie în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei „Loverboy”, pe care a convins-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior a obligat-o să se prostitueze.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 11.07.2019 – 03.08.2019, inculpatul D.C. a racolat prin intermediul unei reţele de socializare o persoană de sex feminin, în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei Loverboy, pe care a determinat-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior, prin constrângere psihică şi fizică exercitată atât asupra sa, cât şi asupra copilului său minor în vârstă de 2 ani şi 6 luni şi profitând de starea de vădită de vulnerabilitate a acesteia a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituţiei în diferite locaţii închiriate pe raza teritorială a municipiului Bucureşti, beneficiind de sumele de bani obţinute de victimă în această modalitate (aproximativ 8000 lei)”, se arată într-un comunicat transmis de DIICOT.

Tânărul reţinut a fost prezentat, luni, Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov care a dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană