AcasăNewsCUTREMURATOR! Si-a dat foc in fata casei fostei iubite

CUTREMURATOR! Si-a dat foc in fata casei fostei iubite

Un tanar de 26 de ani, din Timisoara, si-a dat foc in momentul in care fosta iubita i-a dat papucii.

Barbatul, cunoscut ca fiind surdo-mut, nu a putut sa treaca peste momentul despartirii si a decis sa-si duca planul la bun sfarsit.

Gelos si insistent, tanarul ii crea mari probleme fostei iubite, aceasta ajungand chiar in situatia de a depune o plangere la politia impotriva lui.

In cele din urma, barbatul s-a inarmat cu o sticla cu benzina si s-a prezentat in fata usii apartamentului in care locuieste tanara. A amenintat-o ca-si da foc, daca fata nu deschide.

Conform b1.ro, tanara nu a deschis usa, moment in care barbatul a stropit usa apartamentului cu benzina, si-a turnat benzina si pe haine si a aprins o bricheta.

Imediat hainele i-au luat foc insa, barbatul a reusit sa coboare singur scarile si sa se aseze pe banca din fata blocului. Vecinii, speriati, au sunat la 112, iar o echipa de medici a intervenit rapid.

Chiar si asa, barbatul a suferit arsuri grave pe piept, pe maini si pe spate, astfel ca a avut nevoie sa fie transferat de urgenta, cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Arsi din Capitala. Tanarul continua sa fie internat in stare grava.

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger